Zanimiva cena, a kje jih boš dobil ?Jakey je napisal/-a:Nekaj je bilo govora o nakupih reel-ov po 2€.
VolkD je napisal/-a:Zanimiva cena, a kje jih boš dobil ?Jakey je napisal/-a:Nekaj je bilo govora o nakupih reel-ov po 2€.
No če bo zanimivo lahko res gremo v skupinski nakup.BlazT je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Zanimiva cena, a kje jih boš dobil ?Jakey je napisal/-a:Nekaj je bilo govora o nakupih reel-ov po 2€.
Meni je naš nabavni v službi omenjal da lahko dobi za prcej dobro ceno lahko jutri vprašam po koliko dobi in sporočim.
VolkD je napisal/-a:Zanimiva cena, a kje jih boš dobil ?Jakey je napisal/-a:Nekaj je bilo govora o nakupih reel-ov po 2€.
BlazT je napisal/-a:Men je ideja všeč bi pa pogledal še za elemente velikosti 0603 in 1205.
Mogoče lahko rečem našemu nabavnemu v službi (prej je delal v ICju), da nam dobi kakšne dobre cene za kolute. Enkrat vem da sva nekaj govorila je rekel da vzame kolut z minimalno količino elementov in ga dobi za cca 2€
VolkD je napisal/-a:No če bo zanimivo lahko res gremo v skupinski nakup.
Še vedno iščem ugodne ponudbe.BlazT je napisal/-a:Se bo potem šlo v skupinski nakup komponent?
Gledal sem za 0805 E12 resistors. Od 1 ω do 820 kωzanka je napisal/-a:Katere vrednosti se bo jemalo?
VolkD je napisal/-a:Gledal sem za 0805 E12 resistors. Od 1 ω do 820 kωzanka je napisal/-a:Katere vrednosti se bo jemalo?
miharix je napisal/-a:Prišle so v 4 dneh iz Frankfurta in brez dodatnega davka
miharix je napisal/-a:Ker je zgledalo, kot da ne bo ponovnega skupinskega nakupa sem jih sam vzel tukaj
https://www.ebay.de/itm/300370207605
Za 4 sem mu predlagal 80$ in je sprejel.
Prišle so v 4 dneh iz Frankfurta in brez dodatnega davka
s54jp je napisal/-a:miharix je napisal/-a:Prišle so v 4 dneh iz Frankfurta in brez dodatnega davka
Kako iz Frankfurta?
Če je lokacija NJ Amerika. (na tvojem linku)
Carko 2
Volkd 1
xfce ?
s54jp je napisal/-a:Bo še komu zmanjkalo prostora v do sedaj nabavljenih škatlah?
Razmišlja še kdo kaj o skupinskem nakupu teh škatel?
Ali je še za počakati dokler se razdelijo smd-ji in se ugotovi da jih ni kam pospraviti?
satelitko je napisal/-a:he he, očitno nimajo več...
Meni kaže, da so tri ali več škatel.satelitko je napisal/-a:he he, očitno nimajo več...
Vrni se na Skupinski nakupi društva
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost