s5tech.net • Poglej temo - Dlančnik HP iPAQ rx5900 -Tom Tom

Dlančnik HP iPAQ rx5900 -Tom Tom

Navigacijske naprave za avto, za peš gibanje, mape in vse druge zanimive stvari okrog tega

Moderator: S53AL

Dlančnik HP iPAQ rx5900 -Tom Tom

OdgovorNapisal/-a S53AL » 30 Avg 2015, 17:30

Imam omenjeno stvar in me za začetek zanima kako nadgradit Tom Tom. Vem, da Google ponuja marsikaj, me pa bolj zanimajo vaše izkušnje. Stvar je že malo v letih, večino časa navigacije sploh nisem uporabljal, ker sem jo posojal,a o tem kasnej. Je pa naložen original.
http://www.zimazakon.si/forum
Uporabniški avatar
S53AL
 
Prispevkov: 1358
Pridružen: 28 Jan 2015, 00:35
Kraj: Črnomelj, JN75NN
Zahvalil se je: 521 krat
Prejel zahvalo: 61 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 11

Re: Dlančnik HP iPAQ rx5900 -Tom Tom

OdgovorNapisal/-a s54mtb » 30 Avg 2015, 21:34

Če je podobno kot pri i-Go, samo zamenjaš datoteke s kartami. Jaz sem za i-Go na dlančniku (15 let star) samo skopiral datoteke s kratami od TomTom v isti direktorij, kjer so bile stare in stvar deluje brez problemov.
s54mtb
 
Prispevkov: 8031
Pridružen: 15 Jan 2015, 01:10
Zahvalil se je: 1032 krat
Prejel zahvalo: 2560 krat
Uporabnika povabil: Vrtni palček
Število neizkoriščenih povabil: 54

Re: Dlančnik HP iPAQ rx5900 -Tom Tom

OdgovorNapisal/-a S53AL » 28 Avg 2016, 16:36

Da ne odpiram nove teme...
Ker sem ta dlančnik posojal sem ga dobil v takšni obliki kot je v priponki.
Naprej ne gre... Kako bi rešil ta problem, reset ne pomaga.
Priponke
IMG_0242.JPG
http://www.zimazakon.si/forum
Uporabniški avatar
S53AL
 
Prispevkov: 1358
Pridružen: 28 Jan 2015, 00:35
Kraj: Črnomelj, JN75NN
Zahvalil se je: 521 krat
Prejel zahvalo: 61 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 11

Re: Dlančnik HP iPAQ rx5900 -Tom Tom

OdgovorNapisal/-a Lojz » 29 Avg 2016, 22:58

Navodila za iPAQ.
Kaj pa reset na tovarniške nastavitve, opisan na strani 26 ?
Pozor! Briše vse uporabnikove podatke!
Lep pozdrav!
Lojz
Uporabniški avatar
Lojz
 
Prispevkov: 219
Pridružen: 06 Mar 2015, 23:40
Kraj: Koroška
Zahvalil se je: 32 krat
Prejel zahvalo: 31 krat
Uporabnika povabil: Proteus
Število neizkoriščenih povabil: 3

Re: Dlančnik HP iPAQ rx5900 -Tom Tom

OdgovorNapisal/-a S53AL » 30 Avg 2016, 13:21

Lojz hvala za tole. Ko bom pa kaj čaral pa sporočim.
http://www.zimazakon.si/forum
Uporabniški avatar
S53AL
 
Prispevkov: 1358
Pridružen: 28 Jan 2015, 00:35
Kraj: Črnomelj, JN75NN
Zahvalil se je: 521 krat
Prejel zahvalo: 61 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 11

Re: Dlančnik HP iPAQ rx5900 -Tom Tom

OdgovorNapisal/-a S53AL » 06 Sep 2016, 02:44

Očitno prava ura, da sem ga zbudil iz kome. Vse še ni znano, Tom Tom pa se zažene.
Rešitev držat 3 tipke na enkrat (hard reset) pa je. V Sloveniji tega pooblaščen servis ni zmožen naredit, ampak bi ga morali pošiljali nekam na norveško...
Bo na opazovanju nekaj časa preden se odpravim kam dlje :D
http://www.zimazakon.si/forum
Uporabniški avatar
S53AL
 
Prispevkov: 1358
Pridružen: 28 Jan 2015, 00:35
Kraj: Črnomelj, JN75NN
Zahvalil se je: 521 krat
Prejel zahvalo: 61 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 11


Vrni se na Navigacija

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost