alividmar je napisal/-a:HERE MAPS na nokiji 925 ti ne ustrezajo?
mujo je napisal/-a:Jaz sem zelo zadovoljen z navigacijo na mobitelu - Here maps. Karte so lahko offline, prikaz stanja na cestah, vodenje je prijetno in razumljivo.
Edino kaj me moti je, da ne moreš ročno vnesti izogibanja (recimo raje bi da me navigacija vodi po eni drugi cesti kot je predlagala). Ampak to se lahko "ročno" med vožnjo uredi
mare69 je napisal/-a:Problem tablic je neuporaben GPS sprejemnik.
Sem tudi sam to gledal. In to kar nekajkrat. Sem bil že blizu tega da naklikam to stvar. Potem pa se mi je zgodila prerjavena cev za hladilno tekočino pri 5 let starem avtu! To je botrovalo odločitvi, da moj naslednji avto ne bo opel.Carko je napisal/-a:Jaz bi verjetno vzel nekaj takega, kar paše direkt v armaturo. Imam tudi sam prejšnjo generacijo.
VolkD je napisal/-a:Sem tudi sam to gledal. In to kar nekajkrat. Sem bil že blizu tega da naklikam to stvar. Potem pa se mi je zgodila prerjavena cev za hladilno tekočino pri 5 let starem avtu! To je botrovalo odločitvi, da moj naslednji avto ne bo opel.Carko je napisal/-a:Jaz bi verjetno vzel nekaj takega, kar paše direkt v armaturo. Imam tudi sam prejšnjo generacijo.
Bom raje potrpel kable, ampak navigacija bo šla z menoj v naslednji avto.
na kartico lahko naložiš zemljevide in glasovno vodenje v raznih jezikih, ne pa same aplikacije.horvi je napisal/-a:... to pa ne vem če je res ... v nastavitvah je možnost izbire pomnilnika ... probat pa ne morem, ker nimam kartice ...
eboc je napisal/-a:Kako pa dobite prometne informacije? TMC ? Net?
Ker je problem navigacij na raznih tablicah in telefonih, da ni podpore za TMC kar pride prav v tujini ker net drag.
Vse je za nekaj dobro.Kroko je napisal/-a:Prometni zastoj, ki traja 4 ure ni tu nič neobičajnega.
pa WC ?VolkD je napisal/-a:Vse je za nekaj dobro.Kroko je napisal/-a:Prometni zastoj, ki traja 4 ure ni tu nič neobičajnega.
Zato imaš pa velike avte, da lahko vzameš s seboj dovolj tekočine in hrane.
Bo pa Kroko povedal kako rešuje.javr je napisal/-a:pa WC ?VolkD je napisal/-a:Vse je za nekaj dobro.Kroko je napisal/-a:Prometni zastoj, ki traja 4 ure ni tu nič neobičajnega.
Zato imaš pa velike avte, da lahko vzameš s seboj dovolj tekočine in hrane.
VolkD je napisal/-a:Nihče ni ničesar rekel o iGO.
ima Here možnost shraniti/brati Priljubljene lokacije offline ? Jaz tega ne najdem.Cloud je napisal/-a:Meni here določi lokacijo, tudi če imam naj mi določa samo na podlagi omrežja. Pri tem je natančen na recimo 5m. Predvidevam, da boš navigacijo uporabljal v avtu, tako da najbolje, da si kupiš 12V->usb pretvornik.
Podobno, a sem besen, ker se mi odlepi vedno ko je najmanj treba. Ima kdo kako zdravilo proti temu ?MarkoM je napisal/-a:Nosilec vakuumsko pritrjen na vetrobran. Kupil sem originalnega za samsung s3 in paše za večino telefonov podobne velikosti, ker se lahko širina nastavi.
Tudi jaz, a ne pomaga preveč. Se pa bojim, da je kriva rahla ukrivljenost stekla, ker 2cm bolj desno drži. Ampak tam me pa moti.Peter123 je napisal/-a:Jaz po robu s pomočjo prsta poslinem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost