Napisal/-a int47 » 25 Dec 2025, 09:01
Airtag verzija za Android je po mojih izkušnjah popolnoma neuporabna za sledenje v primeru kraje.
Stestirano na Chipolo ONE POINT:
S sodelavcem sva bila cel dan skupaj. Chipolo ONE POINT sem imel v žepu na obesku ključev v jakni, ki je ostala v istem prostoru, kot sodelavec. Šel sem na WC (izven BT dometa). Še preden sem prišel nazaj, je Android telefon sodelavca opozoril, da mu nekdo verjetno sledi, ter mu pondil možnost aktiviranja zvočnega singala na mojem CHIPOLO ONE POINT obesku.
Nekaj podobnega se mi je zgodilo večkrat z različnimi sodelavci in (novejšimi Android) telefoni.
Glede na moje izkušnje obstaja zelo velika verjetnost, da bo Android telefon veliko prej obvestil tatu, da mu mogoče sledijo, kot boš ti opazil krajo.
Edit:
Še glede tolerance lokacije:
Ker s partnerko občasno uporabljava isti avto, sem en Chipolo ONE POINT namontiral v avto na nosilec vrvice zadnje police. Opažam, da prikaznana lokacija v aplikaciji Središče za iskanje večkrat precej odstopa. Avto se ponavadi nahaja cca 30% izven označenega radija, prikaznanega v aplikaciji.
Če parkiram ob cesti, kjer je omejitev 50km/h je občasno označeno območje z radijem 600m, ali več. V primeru kraje bi to pomenilo, da bo bi bilo potrebno preiskati več kot 1km2.
Boljša 3/4-tina ima Apple telefon. Večimoma parkira med bloki, kjer je omejitev cca 30km/h. Opažam, da je natančnost bistveno boljša. Večinoma +- 1 vrsta avtomobilov na parkirišču.
p.s. Uporabljava Chiplo ONE POINT in Chiplo ONE SPOT, ki še nista križem Apple/Andoid kompatibilna.
Baterija v obeskih zdrži cca 1 leto. Je pa več težav s Chipolo ONE SPOT, kot cenenimi kitajskimi Apple kompatibilnimi obeski.
CHIPOLO ONE POINT obeski so večkrat izgubili povezavo z aplikacijo, kar se nama ne dogaja s veliko cenejšimi kitajskimi vezrijami.
Na Androidu s Chipolo ONE Point teh težavc zaenkrat še nimam.
Kdor ni skregan, ni Slovenc.