Pravilno, da piska. Ampak bi bilo fino, da zapiska trikrat na kratko, potem pa ko se že pelješ, recimo čez 20 sekund, še enkrat malo bolj glasno v času recimo 0,5 sekunde. Lahko je potem na armaturki prižgana lučka, ampak zadeva naj bo tiho.zanka je napisal/-a:Za piskanje prejme vozilo več točk na NCAP.
https://cdn.euroncap.com/media/58229/eu ... a-v903.pdf (poglavje 3.4 Seat belt reminder assessment)
Piskati mora, koliko dolgo pa ni določeno.
zanka je napisal/-a:Za piskanje prejme vozilo več točk na NCAP.
https://cdn.euroncap.com/media/58229/eu ... a-v903.pdf (poglavje 3.4 Seat belt reminder assessment)
Piskati mora, koliko dolgo pa ni določeno.
Jaz sem škrt Skoraj tako zadevo dobim na prvem odpadu.MadMax je napisal/-a:2 evra kitajcu pa ne bi nihče dal?
MadMax je napisal/-a:....Je pa itak vse v glavi (ne)odgovornega voznika.
Eno je, če se bi "delovno razpoložen" izjemoma in namenoma nepripet kdaj kam blizu zapeljal, da ne umažeš pas. Takrat tudi piskanje menda potrpiš/preživiš brez posttravmatičnih posledic.
Drugo pa je, če se pripenjaš zgolj zaradi grožnje "udarca po žepu". V tem primeru bi bilo korektno ob sebi tudi vedno imeti nekaj, kar bi medicincem dalo takoj jasno vedet, da ne želiš oskrbe v primeru, da si nepripet poškodovan v nesreči.
Evo, razdelil temo na dva dela. Sicer bi jo ti lahko razdelil sam, a tudi tako je dobro.mirkatmir je napisal/-a:Spet ste "zasrali" temo Gašperju. A ne morete odpreti svojo temo pa tam pametovati naprej, Gašperju pa pustiti da nadaljuje svojo zgodbo.
Skratka, kot sem jaz razumel so ga ustavili prometniki in potem ni pospravil dokumentov nazaj v predal, ampak jih je zatlačil pred armaturo za volan. Zadeva je prižgala lučko za nizek nivo olja, a je ni videl, če bi piskalo bi pa slišal.marko je napisal/-a:Ta prekleta škatla piska, do onemoglosti, če nisem privezan, o tem, da sveti lučka od olja je pa tiho. Sem pustil dokumente za volanom in lučke nisem videl, zdaj pa,...
En mesec ?!smatjaz je napisal/-a:Najhitrejša rešitev
VolkD je napisal/-a:En mesec ?!smatjaz je napisal/-a:Najhitrejša rešitev
Sicer pa smo že ugotovili, da ta rešitev ni pametna.
smatjaz je napisal/-a:Sem pa to videl v Srbiji, ...
Na tole pa moram replicirati. Kaj se hoče sem pred nekaj meseci postal dedek in sem zato precej bolj občutljiv na te stvari.Protoncek je napisal/-a:Sicer se pa s tem itak igraš izključno s svojim življenjem. Če komu le-to ni drago, potem izvoli, nimam proti, saj bo naravna selekcija z malo smole naredila svoje. Ne glede na to, kako p**dimo je ta pisk tu za našo varnost. Kljub temu, da smo vajeni in da se vsakič večinoma pripnemo čisto podzavestno se zgodi, da pozabiš. In ker Murphy že vedno živi bo točno takrat nesreča...
VolkD je napisal/-a:Pri nepripetem pasu recimo, da ogrožaš samo sebe,
Vrni se na Elektronika v vozilih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov