Naslov filma "Reševanje zarjavelega Tomos vojaka".

TheDarkSpirit je napisal/-a:Pod sedežem je bili veliko blata in še celo rezervni nosilec za noge (no bil je namenjen kot rezervni del zdaj to ni večJe mogoče še v slabšem stanju kot tisti, ki je gor.) A mogoče kdo ve, kako pogledam s serijsko št. in št. okvirja, če je bil že kdaj registriran?
TheDarkSpirit je napisal/-a:Ker bi rad ohranil čim več original bom od mašine probal ohraniti vsaj blok, ki ima tudi isto št. kot okvir. Na facebook marketplace se mašine za tomosa dobijo zelo poceni, zato najbolje da eno nabavim in jo imam za dele.
Done.TheDarkSpirit je napisal/-a:A bi lahko prispevke od posnetka naprej vključno s posnetkom nekdo premaknil v novo temo, v v kateri bi pisal o obnovi?
miharix je napisal/-a:stroški niso bistvo vsega. [/i]
robi je napisal/-a:miharix je napisal/-a:stroški niso bistvo vsega. [/i]
Verjamem, da niso bistvo vsega, vendar tale moped se ne da obnovit. Okvir je gnil, to je pa itak več kot polovico. Če vzame drug okvir, pa to ni več obnova tega mopeda. Saj vem, da je talent in veselje, a dobronamerno bi mu rad prihranil kakega jurja.
Saj v tem času ne bo mogel ne vem kaj narediti. Torej se mu ne mudi in bo počakal.krko je napisal/-a:Na žalost sem do konca januarja v tujini.
TheDarkSpirit je napisal/-a:So mi na amzs rekli, naj ga na policijo prijavim kot najdeno vozilo in če se ne bo nihče javil pripada meni. Edino mislim, da bi bilo kar za čakati. A bi se dalo kako drugače?
TheDarkSpirit je napisal/-a:Ja zaenkrat je tako vendar me potem skrbi če mi rata obnoviti se lahko zatakne pri registraciji ker zdaj ga ne bi noben hotel nazaj ko je pa obnovljen je pa čisto druga zgodba... Razen če je možno da bi mi oni vseeno čeprav je brez vrednosti kar takoj lahko dali en papir kjer bi pisalo, da sem jaz lastnik
TheDarkSpirit je napisal/-a:Ja samo glavno delo nameravam opraviti poleti pri stricu v delavnici. Tako bi pa moral še pol leta čakati.
TheDarkSpirit je napisal/-a:Bom še na amzs vprašal če je bil registriran ker če ni bil registriran pa bi ga pač registriral s pričama pa bi bil moj. Pa lahko pošlješ da vidim, kako zgleda to potrdilo o lastništvu.
robi je napisal/-a:https://www.bolha.com/okvirji-deli-karoserije-estetski-dodat-deli-za-motorna-kolesa/tomos-avtomatik-stel-okvir-oglas-8221895
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost