Če jo ti pofotkaš, bom potem to jaz v ps uredil in naredil pdf.Sigi je napisal/-a:Ni problema. Edino skenerja nimam. Lahko jo pofotkam, lahko pa ti jo pošljem in jo sam poskeniraš.
Če jo ti pofotkaš, bom potem to jaz v ps uredil in naredil pdf.Sigi je napisal/-a:Ni problema. Edino skenerja nimam. Lahko jo pofotkam, lahko pa ti jo pošljem in jo sam poskeniraš.
O super.FoTo je napisal/-a:Sken imam.
Lp, Jože.
jozede je napisal/-a:Imam poskenirano Priloge shem skupaj v rar formatu ena datoteka cca 128Mb
Lahko pošljem po mailu preko googl drive.
ivor je napisal/-a:Imam. Listi so precej veliki in ne gredo na A4 skener.
Vsak list je treba poskenirati po 4 krat in sestaviti skupaj na pr. s paint.net-om. Ko rabim kakšen načrt radia, to naredim in objavim na forumu v ustrezni temi.
VolkD je napisal/-a:Opcija bi bila tudi fotografiranje.
Lahko - dobiš na ZS.jozede je napisal/-a:Če mi daš na pm tvoj mail, lahko pošljem komplet shem (Po zgoraj pripetiem seznamu) po mailu preko google dreiva, pa jih potem pripneš na forum.
VolkD je napisal/-a:Lahko - dobiš na ZS.jozede je napisal/-a:Če mi daš na pm tvoj mail, lahko pošljem komplet shem (Po zgoraj pripetiem seznamu) po mailu preko google dreiva, pa jih potem pripneš na forum.
Ni prišlo. A google heca ?jozede je napisal/-a:sem že poslal, upam da bo OK.
VolkD je napisal/-a:Ni prišlo. A google heca ?jozede je napisal/-a:sem že poslal, upam da bo OK.
Zapakiraj v zip z geslom. Zip na email, geslo pa na ZS.
VolkD je napisal/-a:O super.FoTo je napisal/-a:Sken imam.
Lp, Jože.
Verjetno je to prevelika stvar za dat na forum,... če imaš kakšen ftp ali kaj takega mi daj na ZS.
jozede je napisal/-a:Ali so tvoje sheme večje od A3, da jih skeniraš 4x?
Nisem še imel potrebe za tem.s54mtb je napisal/-a:Zakaj pa ne postaviš kak nextcloud na svoj strežnik? Če je v kontejnerju je to "3 klike stran" + kreiranje userja.
ivor je napisal/-a:jozede je napisal/-a:Ali so tvoje sheme večje od A3, da jih skeniraš 4x?
Malo sem zakompliciral. Običajno rabim enega od 2 načrtov na posameznem listu, ali so zraven načrta nepomembne stvari. Če hočem biti siguren, da sem zajel ves načrt, skeniram levo in desno polovico posebej, nato sestavim skupaj in obrežem. Če bi hotel tako skenirati cel list, bi to moral narediti 4x, a takega primera še nisem imel.
Dimenzije listov so 390x306 mm. A3 je 420x300 mm (približno). Malo nerodna kombinacija. Teoretično bi na A4 moral res skenitati 4x. Praktično bi bilo možno pazljivo postaviti list tako, da gre po 3 mm praznega roba lista na vsaki strani čez, kar je malo nerodno. Verjetno bi bilo lažje skenirati na A3.
VolkD je napisal/-a:Vsekakor tole spada med nostalgijo. Ima kdo še starejšega ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost