Pri gramofonu sem že na začetku ugotovil, da se motor ne vrti, zaradi stare masti. Poleg tega sem se lahko preprićal, da iglava in glava delujejo.
Mehansko ni delovalo preklapljanje hitrosti. To je bil lrei celotni stvari največji problem.
Motor sem počistil brez večjih težav.
Ko je prišlo do preklopnika hitrosti se je zataknilo, saj se je gumb na preklopniku obračal sam znotraj mehanizma. Tisto plastično vodilo, ki je držalo osovino in gumb, je začelo pokati. Razrahljalo je oprijem z osovino in ta se je vrtela v prazno, latlr ni premikalo hitrosti, ker je potrebna določena sila za premaknkti hitrost. Poleg tega je bilo na vodilu tega plastičnega delčka že vse spraskano in na enem mestu je že bila prisotna luknjica, skozi katero je tisti štift zdrsnil ven.
Tukaj mi je oče priskočil na pomoč in s koščkom neke stare plastik, ki jo je stopil s spajkalnikom, lahko zapolnil luknje. Ta izdelek mi je dal nato zato, da ga zbrusim in obdelujrm, da bo štift lepo potoval. Dodatno sva podprla plastiko s tem, da sva luknje zalila z epoxyjem, tako več ne bo pokal.
20260427_201031.jpg
Vendar to ni bil edini problem.
Poleg transformatorja je nekdo še popravljal gramofon, kar sem doumel šele po dolgem času pogledovanja po slikah na internetu in tudi zahvaljujoč slikam @MitchW, ki mi jih je lepo posredoval.
Tam po plastičnem vodilu praviloma drsita dva štifta. Pri meni je bil le eden, zgornji, spodaj pa je nekdo namestil vzmet in neko provizorično rešitev. Zame žal ni delovala. Poleg tega je bil na vodilu odlomoljen "stopko" ki je preprečeval neskončno kroženjr preklopnika, in ga zaustavil na 16 RPM hitrosti, da ne pade dol in gre na 78 RPM. To sva nadomestila z buciko. Štift sva naredila iz žeblja.
Potem je sledilo le še kalibriranje nastavka na motorju za hitrosti, da se vsaki hitrosti pravilno prilega in to le enkrat, kar je zahtevalo kar precej poskusov.
Po vsem tem je gramofon končno pričel delovati.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Patrik, S57AP. Zakaj bi rabil internet, če imam kratki val?