Na razpolago je bil poseben dodatni napajalnik, ki je bil oblikovan tako, da je pasal točno v prostor za baterije. Tudi priključki za 9V= so točno padli na notranje priključke za baterije. Takega napajalnika seveda nimam, ampak sem našel samo fotografije na spletu. Na zunanji škatli pa je predvidena posebna odprtina za omrežni kabel (rdeči krogec). Zunanjega napajalnika s posebnim priključkom (zeleni krogec) pa nisem še nikjer zasledil.ivor je napisal/-a:Naslednja ugotovitev je bila, da nima možnosti napajanja iz električnega omrežja, ampak le na baterijo (strogo prenosni radio).
Odprl sem potenciometer, da bi pogleda kaj ga muči.ivor je napisal/-a:Pred tem sem z instrumentom izmeril stikalo za vklop na potenciometru in ugotovil da ni povezave, kljub temu da sta oba preklopnika tovarniško vezana paralelno.
Pravijo, da v sili tudi muhe lovi. Če bi imel takrat pri roki kos aluminijske žice ustrezne debeline, bi se tukaj drugače pogovarjali...VolkD je napisal/-a:Ne morem verjeti za kaj vse pridejo prav stari vijaki.
0,091g Au x 64,578871 = 5,8766 €
0,281g Ag x 0,734170 = 0,2063 €
---------------------------------------------
Skupaj 6,0829 €
Eno dobro kosilo.VolkD je napisal/-a:6€ je zagotovo vreden
To ti misliš. Cene, ki sem jih dal so borzne. Odkupne so nižje. Če k temu dodaš strošek rafiniranja, si za eno mnogo boljše kosilo v minusuivor je napisal/-a:Eno dobro kosilo.VolkD je napisal/-a:6€ je zagotovo vreden
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost