Kar se tiče hišne razsvetljave sem še nedolgo nazaj bil pristaš boljših LED žarnic in LED panelov, ki ne podpirajo spremembe nivoja oddane svetlobe. Potem sem preizkusil Yeelight LED Ceiling Light in odprl se mi je nov svet kvalitetne svetlobe ter prednosti nastavljanja intenzitete in barve svetlobe. Yeelight koncept in pristop k izdelavi hardvera mi je všeč, tako da bi najraje ostal pri tem proizvajalcu. Težava pa je le v tem, da so tudi alternativne serije (C2001) dimenzijsko in po moči zelo velike. Jaz pa sem v otroških sobah in hodnikih planiral več manjših luči (velikosti reda 10 cm in moči okoli 10W) ...
Nekateri kitajci sicer hočejo prepričati, da Xiaomi (Yeelight je že lep čas del Xiaomi ekosistema) ponuja tudi manjše LED panele, samo predvidevam, da gre tukaj za nateg.
Kaj torej uporabiti za primer, ko je potreben manjši LED panel? Pozna kdo kako alternativo, ki je vsaj tako dobra kot Yeelight? Glede na to, da je "Yeelight LED Ceiling Light" v bolj kot ne nespremenjeni obliki na trgu že vsaj 5 let - a je sploh smotrno graditi idejo na tem produktu? Ker tehnična specifikacija in nabor funkcionalnosti sta še vedno na nivoju ...