Carko je napisal/-a:Priporočam kabel.
MocnikG je napisal/-a:Če že imap kakšen Raspberry PI, potem naredi na njem virtualizacijo, za dva serverja bo že preživel, vsaj 3.
MocnikG je napisal/-a:Problem kitajskih kamer je to, da streamajo video na kitajske strežnike, in šele nato do tebe.
Protoncek je napisal/-a:... delovala brezhibno samo brez SD kartice. Če je bila kartica notri in je kamera snemala nanjo je zablokirala vsakih nekaj dni.
JernejL je napisal/-a:Glede na cene teh kitajskih kamer, slabo sliko in kombinacij nestabilnega softwera - priporočam raspberry pi zero z kamero, dobijo se tudi IR kamere za noč, software je neskončno prilagodljiv..
https://null-byte.wonderhowto.com/how-t ... i-0180123/
Kit komplet iz kitajca.. https://www.aliexpress.com/item/4000063238942.html
ob branju raznih prispevkov sem dobil občutek da je Digitklik v SLO avtoriteta na področju videonadzora in da torej ne bo prodajal "kitajskih" kamer v najslabšem pomenu besede, ali pač ?JernejL je napisal/-a:Glede na cene teh kitajskih kamer, slabo sliko in kombinacij nestabilnega softwera
Protoncek je napisal/-a:
Dahuine še vse delajo.
PoliceTech pa je “kao” njihova firma, za te ne morem reči, ker nisem dosti delal z njimi.
javr je napisal/-a:ob branju raznih prispevkov sem dobil občutek da je Digitklik v SLO avtoriteta na področju videonadzora in da torej ne bo prodajal "kitajskih" kamer v najslabšem pomenu besede, ali pač ?JernejL je napisal/-a:Glede na cene teh kitajskih kamer, slabo sliko in kombinacij nestabilnega softwera
dobil; prvi vtisi so kar ok - deluje po pričakovanjih.javr je napisal/-a:sem naročil dve IMOU RANGER 2 VIDEO NADZORNA KAMERA / IPC-A22E ; pritegnila me je oznaka E na koncu, ki je prej omenjen, 2€ cenejši model IPC-A22 nima, a je zmeda pri tehničnih podatkih: v podatkovnem listu je narisano, ne pa tudi napisano, da ima Ethernet konektor. Bomo videli kaj bo iz vsega skupaj.
aplikacija me je pri "setupu" opozorila da naj spremenim geslo ker da trenutno geslo je serijska številka kamere ali nekaj takega (trenutno nikakor ne najdem kje v aplikaciji se spreminja geslo kamere).mucek je napisal/-a:Nazadnje sem par telih pomontiral: https://digitklik.si/izdelek_IMOU-DOME- ... RNA-KAMERA
javr je napisal/-a:Grem še enkrat okoli hiše, sistematsko preglejujem vsak kv.centimeter: nikjer nič; potem pa pod sosedovim gospodarskim poslopjem na tleh zagledam kartonasto škatlo, ki bi lahko bila to kar iščem - in tudi je.
S53MB je napisal/-a: V današnjih časih dostavne službe (DPD in GLS vsaj) omogočajo da jim pišeš kam naj postavi pošiljko, oz. nekje dobiš telefonsko dostavljalca, če ne te že on pokliče preden prihaja.
javr je napisal/-a:V glavnem - ali ti spremeniš geslo kamere, ali pustiš vse tako kot je ?
javr je napisal/-a:kaj pa rabim za stalno spremljanje slike ? To je mišljeno za kamero (slika je vidna preko aplikacije Imou), ki bo nad vhodnimi vrati, da pogledaš kdo zvoni, ekran pa bo nekje na hodniku pred vrati.
Je to mogoče Android TV ? Ne vem kako ti televizorji delujejo. So to mogoče kot Android telefoni z ogromnim ekranom ? Torej lahko v Android TV naložim enako aplikacijo kot v telefon, vnesem podatke kamere in evo slike ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost