Prve tri letošnje številke (dvojne)
https://www.mediafire.com/ sledi se drug del linkov
?3h5eea***5ef***5a7u2t
?nfkyjxkhb5***wn56***o
?ooq2rp77ei***u3q***on
Imam letnike od 1984 do 1989, mi pa manjkajo novejši. Oziroma imam nekaj, a ne kot revijo, temveč nekaj v čudni obliki mnogih datotek, ne pa kot pdf revijo. Mi pa povsem manjkajo od 2005 dalje.reber je napisal/-a:Imam elektorje komplet od 1974 do 2014 ampak mi manjkajo od 1984 do 1989 ,...
Ja pa kaj še. So forumi, kjer dobiš linke direktno na serverje, kamor so datoteke. Da se ne ve kaj je kaj so datoteke kriptirane. Ključ in link sta na forumu vsebina pa drugje. Stvar deluje. Nihče nima vsega in ni za nič odgovoren, saj ne more vedeti kaj je kaj. Vsebina je uporabna le, če imaš datoteko in ključ.reber je napisal/-a:Zadeva je zelo preprosta, deljenje in dogovarjanje glede teh vsebin je ilegalno početje, take stvari se dogovarja zasebno! Jasno?![]()
Se strinjam, če odšteješ denar je to najlažja pot. Ampak za trenutne izvode, kaj pa za nazaj ?reber je napisal/-a:Še najmanj komplicirano pa je, da se preprosto naročite na revijo, plačate, vsebino vam bodo potem pošiljali vsak mesec redno brez da mrdnete z organom![]()
No mislim, da sama informacija, da take vsebine obstajajo in kje so ni ilegalna. Je zgolj informacija.
O zanimivo, jaz pa (še) ne.reber je napisal/-a:Hvala, sedaj imam vse do konca 2016
VolkD je napisal/-a:Tudi meni je zanimivo, a je neznanje nemškega jezika kar velika ovira.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost