VolkD je napisal/-a:Ja vem, ampak mi rešitev ne diši preveč.
Tudi take rešitve, kjer moram imeti recimo mrežni transformator mi niso všeč. Rad bi nekaj, kar bom lahko strpal v dozo za stikalo.
USB polnilec vzameš iz ohišja in ga stlačiš v dozo

VolkD je napisal/-a:Ja vem, ampak mi rešitev ne diši preveč.
Tudi take rešitve, kjer moram imeti recimo mrežni transformator mi niso všeč. Rad bi nekaj, kar bom lahko strpal v dozo za stikalo.
s56vha je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Ja vem, ampak mi rešitev ne diši preveč.
USB polnilec vzameš iz ohišja in ga stlačiš v dozo
VolkD je napisal/-a:A se da te datoteke kje dobiti, da si še ostali natisnemo ?
Faza --> stikalo --> luč
nula--> luč
VolkD je napisal/-a:Ja in kako si potem pri hladilniku prepričan, da je luč res ugasnila.cero je napisal/-a:Lahko pa imaš to stikalo vdelano v vrata, kot pri hladilniku.Lahko bi stikalo zapikalo.
Protoncek je napisal/-a:To je pa ja preprosto: en fotoupor, nekaj elektronike za njim in ti bo povedal, če luč sveti ali ne...![]()
Resno: zanimivo bi bilo videti statistiko, na koliko miljonov prebitih mosfetov zapika eno stikalo...
Ja in kako si potem pri hladilniku prepričan, da je luč res ugasnila.Lahko bi stikalo zapikalo.
O vnaprej hvala. Kakšna je velikost ? Se da to dat v dozo ?s54mtb je napisal/-a:Nekje imam ene module za regulacijo kolektorskih motorjev na osnovi tiny26, ki ti je verjetno zelo domač.... Lahko poiščem.
VolkD je napisal/-a:O vnaprej hvala. Kakšna je velikost ? Se da to dat v dozo ?s54mtb je napisal/-a:Nekje imam ene module za regulacijo kolektorskih motorjev na osnovi tiny26, ki ti je verjetno zelo domač.... Lahko poiščem.
Če več ne, bom videl kako je narejeno napajanje naprave.S53SG je napisal/-a:https://www.elektronika.ba/865/ir-light-dimmer-v2/
Montirano v dozi, deluje že nekaj let bp.
ivor je napisal/-a:...
Ostane problem, kako ugasniti luč, predno se izteče nastavljeni čas ...
Rad bi poskusil vse skupaj rešiti z eno samo tipko.Iztok je napisal/-a:ivor je napisal/-a:...
Ostane problem, kako ugasniti luč, predno se izteče nastavljeni čas ...
Enostavno ... STOP tipka z NC kontakti prekine napajanje vezju in releju ...
Natanko to je point.ivor je napisal/-a:Rad bi poskusil vse skupaj rešiti z eno samo tipko.
ivor je napisal/-a:Rad bi poskusil vse skupaj rešiti z eno samo tipko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost