Tu se da, ni pa povod tako. Včeraj smo popoldan bili na lokaciji, kjer,....Pobes je napisal/-a:Super je ko z avtom prides čisto do stolpa.
No na Kokoški je bilo okrog 33°C. Po moje bi bili dežja veseli.Pobes je napisal/-a:Vmes pa se je še dež ulil
VolkD je napisal/-a:Torej vse dobo, kar je dobro!
VolkD je napisal/-a:P.S.: Jote nisem pofotkal, ker je prehitro izginila.
pirpy je napisal/-a:Lp
Kaj je že NBP vozljišče?
Poznam packet radio 1200 bps, ki sem ga včasih uporabljal na c64, kasneje, pred prihodom adsl-a sem iskal način, da se povežem na meni najbližji Supervozelj v Belih Vodah, na 70 cm vendar je preveč v senci lokalnega hriba.
Sedaj pa me je čas povozil, saj niti ne vem kaj kratice pomenijo
Ali obstaja kakšna stran kjer je opisano trenutno delujoče packet omrežje v Slo?
pirpy je napisal/-a:Vidim, da v mojem koncu ni več aktivnega NBP vozljišča...
Ah ja,... saj v bistvu v normalni uporabi ni nebrezhiben.pirpy je napisal/-a:Zakaj je že ne brezhibni protokol?, laik se sprašuje zakaj ga ni Matjaž po vseh teh letih naredil brezhibnega
Najpreprostejši odgovor je torej, da za tem ni potrebe.pirpy je napisal/-a:... laik se sprašuje zakaj ga ni Matjaž po vseh teh letih naredil brezhibnega
Ne. Tole je že starina. Postaja na 432MHz. Omogočala je hitrosti do 38k4. Najmanj kar bi si danes omislil je 1,2MB.pirpy je napisal/-a:Ali je tole še uporabno ?
Precej odvisno od konfiguracije. Torej od tega kaj imaš vse v taki točki. Ampak ena taka minimalistična zadeva bi šla s cca 5W na 12V.pirpy je napisal/-a:... kakšna pa je poraba enega takega vozlja?
Ne vem sicer tvoje točne lokacija, a če vidiš Paški Kozjak, potem je to dobro.pirpy je napisal/-a:Torej iz Topolšice vidim najprej Paški Kozjak
pirpy je napisal/-a:Planinski dom na Paškem Kozjaku vidim, hkrati pa ga vidi tudi večji del Velenja in Šoštanja, ki sta v isti smeri. (po googlu)
Nisem prepričan, da ga vidi. Josip se je preselil.S56FPW je napisal/-a:pirpy je napisal/-a:Planinski dom na Paškem Kozjaku vidim, hkrati pa ga vidi tudi večji del Velenja in Šoštanja, ki sta v isti smeri. (po googlu)
jaz bi vprasal Josipa s54jp ki ima goro NBP opreme scinjene in verjetno tudi vidi ta Planinski dom
Vrni se na Radioamatersko packet radio omrežje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost