Brez problema!Obelix je napisal/-a:Bo letos tudi kak "skriti" božiček ?
kobranka
dejko1
dejko1
kobranka
PPG78
s54mtb je napisal/-a:Tule se vpisite. Potem bo Volk premesal imena v nakljucnem zaporedju in dodelil vsakemu enega nakljucnega prejemnika darila. Njegov naslov bo dal na ZS, dalje pa vsak sam po lastni domisljiji.
kobranka je napisal/-a:Moja škatla je že nabito polna od pričakovanj. Tako je nestrpna, da jo bo vsak čas razneslo.
Ali pretiravam? Eno malenkost pa. Dejansko sem se vštel pri dimenzijah škatle in sem vzel premajhno.
ja s tremi pa res nima smisla igrat tole igro,... na način kot je bil ta.kobranka je napisal/-a:So se letos ustrašli, ker sem preveč dobrot nabasal v škatlo? Jo lahko že po poti raznese.
ivor je napisal/-a:Čeprav se nisem prijavil, ---
VolkD je napisal/-a:Na ta način bodo nenadoma v igri tudi tisti, ki se v to spoh niso prijavili. In ne verjamem, da bodo jezni
VolkD je napisal/-a:ivor je napisal/-a:Čeprav se nisem prijavil, ---VolkD je napisal/-a:Na ta način bodo nenadoma v igri tudi tisti, ki se v to spoh niso prijavili. In ne verjamem, da bodo jezni
Deluje!
Ja ima zdaj doosti dela. No sicer bomo pa videli,...kobranka je napisal/-a:Aha potem sem pa jaz vse naslove pozgubil. Nič zato, škatlo sem dal kar Detku mrazu pa naj on odloči kam naj gre. Božiček je že šel na dopust.

Vrni se na Obvestila in novice ter zanimivosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov