Moderator: tilz0R
Kroko je napisal/-a:Kje je alternativno parkirišče?
krko je napisal/-a:Trg padlih borcev 5.
Parkira se lahko od rdeči črti, vhod je kjer je modra.
tilz0R je napisal/-a:Jaz pridem iz smeri novega mesta. Lahko poberem koga na dolgem mostu.
zanka je napisal/-a:tilz0R je napisal/-a:Jaz pridem iz smeri novega mesta. Lahko poberem koga na dolgem mostu.
Kaj pa kaj prej, recimo Novo mesto?
tilz0R je napisal/-a:Jaz pridem iz smeri novega mesta. Lahko poberem koga na dolgem mostu.
Meni je na prenosnika, ki je 32biten instaliralo brez problemov.marko je napisal/-a:A je kakšna alternativa uVisionu?
Jaz tega MDK ne morem instalirat na XP (32 bitni) notebook. Mi javi, "not a valid 32 bit app". V hardware requirements sicer piše, da je za 32 in 64 bitne.
D DomenV
D forest70
N JakaP
D jmivsek
D klemen88
D Kroko
D marko
D mirkatmir
D pluton
D powr
D primozsu
D RaInfFiMa
D Rudip
N S53SG
D silvov
D VolkD
D xfce
D zanka
VolkD je napisal/-a:Meni je na prenosnika, ki je 32biten instaliralo brez problemov.marko je napisal/-a:A je kakšna alternativa uVisionu?
Jaz tega MDK ne morem instalirat na XP (32 bitni) notebook. Mi javi, "not a valid 32 bit app". V hardware requirements sicer piše, da je za 32 in 64 bitne.
Verjetno bo torej težava v čem drugem ne v 32 bit sistemu.
A sedmica pa ne gre gor ?marko je napisal/-a:Xa XP-jih?
Kot sem opazil v MDK 5.0 ne dela v XP, samo 4.0. Na 7 pa (preverjeno) dela tudi na 32 bitnih.
powr je napisal/-a:instaliram keil, grem v licence management in skopiram tisto kodo not ampak je tipka add LIC siva. stm32f0 v package managerju dokler ne instaliram licence verjetno ni?
kaj delam narobe?
RaInfFiMa je napisal/-a:Grem iz KP proti Postojni. Je kakšen interesent za sedež v avtu?
Edini pogoj je, da najkasneje ob 18.30 zapustimo Postojno zaradi drugih mojih obveznosti.
Kroko je napisal/-a:Ne pozabite, da potrebujete s seboj USB kabel za priklop nucleo boarda.
powr je napisal/-a:Zanka hvala za odgovor, sem rešil takoj ko sem prebral.
Evo in isti problem v cube
V help meniju nimam opcije manage packages?
Sem zdownlovdal sploh pravi program?
v install libraries imam instalirano stm32 ...
prilagam screen
s57nbk je napisal/-a:Bo za nas neudeležence seminarja tudi kaj gradiva ?
Lp
Bojan
Posnetki bodo, a jih je treba prej urediti.s57nbk je napisal/-a:Bo za nas neudeležence seminarja tudi kaj gradiva ?
RCC->AHBENR |= RCC_AHBENR_GPIOAEN;
UBRR0H = (BAUDRATE >> 8) & 0xff;
UBRR0L = (BAUDRATE & 0xff);
UCSR0B = _BV(TXEN0) | _BV(RXEN0) | _BV(RXCIE0);
UCSR0C = _BV(UCSZ01) | _BV(UCSZ00); /* 8-bit */
RCC->APB1ENR |= RCC_APB1ENR_USART2EN;
USART2->CR3 |= USART_CR3_OVRDIS;
USART2->BRR = 0x0341; /* 8000000UL / 9600UL */
USART2->CR1 = USART_CR1_RE | USART_CR1_TE | USART_CR1_UE;
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov