Tale zmaga!

Zanimive prigode, šale in podobne stvari, ki nas razveseljujejo.

Moderator: Proteus

Tale zmaga!

OdgovorNapisal/-a VolkD » 23 Feb 2015, 11:11

Danes sem prišel do računalnika in ugotovil, da se je v času odsotnosti s skypom nekaj dogajalo. Pogledam in vidim sledeč tekst:
[5:07:02] *** Oseba Mortimer Andrew vas želi dodati v Skype.

Dear Mr. Volk,
It’s my urgent need For a foreign partner that made me to contact you for this transaction. Am a banker working with Barclays Bank here in U.A.E I write to contact you over a very important business transaction which will be of our interest and benefit to our both families. In 2009, one Mr. Kussen C. Volk, whose surname is same as yours and has your country in his file as his place of origin, made a fixed deposit for 36 months, valued at $29,700,000.00 with my bank.
I was his account officer before I rose to the position of Managing Director. The maturity date for this deposit contract was 27th of July 2012. Sadly Mr. Kussen was among the death victims in the March 2011 earthquake in Tohoku Japan that left over 16,000 people dead while he was there on business trip. Since the last quarter of 2012 until today, the management of my bank have been finding means to reach him so as ascertain if he will roll over the Deposit or have the contract sum withdrawn. When I discovered that this will happen, I have tried to think up a procedure to preserve this fund and use the proceeds for business. Some directors here have been trying to find out from me the information about this account and the owner, but I have kept it closed because, I know that if they become aware that Mr Kussen is late, they will corner the funds for themselves. Therefore, am seeking your co-operation to present you as the one to benefit from his fund at his death since you have the same name, so that my bank head quarters will release and pay the funds to you. I have done enough inside bank arrangement and all i only have to put in your details into the information network in the bank computers and reflect you as his next of kin. If you concur with this proposal, I intend for you to retain 50% of the funds while 50% shall be for me. Kindly forward your response to me immediately through email below: andrewmortimerbbplc@gmail.com
Regards
Andrew Mortimer ***

Zanimivo je, da so se potrudili vplesti moj priimek.
Me pa zanima koliko podobnih sporočil sedaj kroži po spletu, ... pa upam, da niso vsa naslovljena name :mrgreen:
Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo bolečine, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijowww.S5tech.net
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

Kraj: Kačiče (Divača)
Zahvalil se je: 20120 krat
Prejel zahvalo: 10312 krat
Uporabnika povabil: Vrtni palček
Število neizkoriščenih povabil: 255

Re: Tale zmaga!

OdgovorNapisal/-a xfce » 23 Feb 2015, 11:24

Hehe, potem se pa zgodi tole...
Priponke
money.jpg
Uporabniški avatar
xfce

Kraj: Poljane nad Škofjo loko
Zahvalil se je: 132 krat
Prejel zahvalo: 290 krat
Uporabnika povabil: S52O
Število neizkoriščenih povabil: 58

OdgovorNapisal/-a gorenc2 » 26 Feb 2015, 09:15

Tudi do mene je prišlo nekaj podobnega samo da so bili procenti delitve drugačni! :D
gorenc2

Zahvalil se je: 501 krat
Prejel zahvalo: 108 krat
Uporabnika povabil: IXA
Število neizkoriščenih povabil: 10

OdgovorNapisal/-a VolkD » 26 Feb 2015, 16:06

gorenc2 je napisal/-a:Tudi do mene je prišlo nekaj podobnega samo da so bili procenti delitve drugačni! :D

Aja,... pa res. Jaz pri branju teksta do procentov nisem niti prišel :) Sem se začel kar takoj režat.
Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo bolečine, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijowww.S5tech.net
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a forest70 » 27 Feb 2015, 15:19

Final Alert!

This is a Final reminder that Your Reward voucher is still awaiting delivery in our transit point London (England). It has been on hold awaiting pickup since december,2014. You are expected to call or email us with your exact recipient address.
Kindly provide us with these Postal required Details FULL NAME:ADDRESS :TELEPHONE NUMBER :

From our database,it appears that your package is certisfied cheque coming from an online email lottery with a high priority (highly classified package),so you should attend to this case promptly. It is also advised that you confirm if you wish to come to our office in London for a personal pickup or if you want us to proceed with your delivery to you in your Address.

For more info, kindly reply with the required information to (Email: tomlucas33@aim.com) or call mr. Tom A. Lucas on +447448769707 . Note this is a highly valuable delivery and so,you must attend to all messages promptly.

Tom A. Lucas.
DCS International
(Delivery Agent)
Tel: +447448769707
Email: tomlucas33@aim.com

Tudi ta ni slaba :mrgreen:
If you pay in bananas, you got monkeys.
Uporabniški avatar
forest70

Kraj: Koper
Zahvalil se je: 512 krat
Prejel zahvalo: 751 krat
Število neizkoriščenih povabil: 141

OdgovorNapisal/-a GJ » 10 Dec 2022, 16:44

Spoštovani občan,
To je uradno obvestilo, s katerim vas obveščamo, da je bila vaša zahteva za samodejno vračilo davka odobrena za davčno obdobje med 11. 9. 2022 in 10. 12. 2022.

Za prijavo uporabite svoje začasno geslo:
Povzetek povračila

Začasno geslo: 870255
Zaradi vaše varnosti bo vaša začasna koda potekla v 24 urah.

S spoštovanjem,

eDavki durs

e-D‎av‎k‎i
Nazorjeva ulica 6, Ljubljana,
Unsubscribe
Priponke
xxx.jpg
Če si jezen, si žrtev!
GJ

Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 248 krat
Prejel zahvalo: 166 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 35

OdgovorNapisal/-a GJ » 10 Dec 2022, 16:49

Dragi kupec,
Priponke
aaaUntitled.jpg
Če si jezen, si žrtev!
GJ

Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 248 krat
Prejel zahvalo: 166 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 35

OdgovorNapisal/-a VolkD » 01 Jan 2023, 23:15

IMG_20230101_220053.jpg
foto moja boljša polovica.
Ko ti nenadoma izgine urarska lupa in nimaš pojma kje je!

Moram priznati, da smo se temu res nasmejali.
Uporabniški avatar
VolkD
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a sebo1976 » 31 Mar 2023, 11:21

izvirna, bolje kot original
Priponke