Moderator: Proteus
Ja vidiš, kar se mene tiče na plačilno sredstvo denarja nisem niti pomislil.zanka je napisal/-a:Zdaj vidite, koliko je vredno življenje!
C64 je napisal/-a:Ja naš mačkon se ne da motiti
Pa imaš tablico z oznako, da je videonadzor, montirano na višini 17 cm na zidu ?s54mtb je napisal/-a:Mačji big brother
VolkD je napisal/-a:Pa imaš tablico z oznako, da je videonadzor, montirano na višini 17 cm na zidu ?s54mtb je napisal/-a:Mačji big brother
Levak?C64 je napisal/-a:Danes ni računalnika - je zaseden.
Uff, a si mojo slikal ?DusanK je napisal/-a:
VolkD je napisal/-a:Uff, a si mojo slikal ?DusanK je napisal/-a:
VolkD je napisal/-a:Črnuh!
Zavetišča zelo težko oddajo črne muce. Ljudje so vraževerni in jih nočejo. Meni so pa črnuhi lepi.
VolkD je napisal/-a:Ja fotelj pač. Po možnosti tam, kjer je najtopleje.
S53AL je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Ja fotelj pač. Po možnosti tam, kjer je najtopleje.
Da da, samo to ni v hiši,bloku,gostilni ampak
VolkD je napisal/-a:Črnuh!
Zavetišča zelo težko oddajo črne muce. Ljudje so vraževerni in jih nočejo. Meni so pa črnuhi lepi.
VolkD je napisal/-a:U,.. a je mačka potrebovala toplice ?
S53AL je napisal/-a:Mogoče bo jutri slika iz bazena kako plava ta muc. Še čaka na recepciji
slavcek je napisal/-a:S53AL je napisal/-a:Mogoče bo jutri slika iz bazena kako plava ta muc. Še čaka na recepciji
Ali je že zaplavala?
Muc ne bo plaval, vsaj prostovoljno ne. Če kaj, potem mačke sovražijo vodo.S53AL je napisal/-a:Fogotografinja je...,to je glavno, muc pa še čaka...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost