Moderator: Proteus
Tole je pa red izjemno, saj mačke, razen, če se gre za lov, ne marajo vode.robi je napisal/-a:https://www.youtube.com/watch?v=rnmfGarAY1s&ab_channel=Ro-bi
Je kar nekaj takih. Črne muce ne gredo preveč, ker so ljudje vraževerni in ne marajo črnih. Zato je je teh muc veliko.kobraN je napisal/-a:Že nekaj lasa pa iščem črno muco z belimi brki in belim znamenjem pod vratom, to mi je želja imeti.
kobraN je napisal/-a: črno muco z belimi brki in belim znamenjem pod vratom, to mi je želja imeti.
kobraN je napisal/-a:Že nekaj lasa pa iščem črno muco z belimi brki in belim znamenjem pod vratom, to mi je želja imeti.
bil danes pri živinozdravniku z mačko, ki je imela hudo gnojno rano na hrbtu, in slučajno zvedel za nesmrdeče in dejansko učinkovite ovratnice proti bolham. Ker te, ki smo jih uporabljali do sedaj, obupno smrdijo, bolh pa ne odganjajo, kot mi je danes pokazal veterinar ko je bila mačka na mizi, na beli podlagi od mize pa polno drobnih črnih pik, kaj naj bi bili iztrebki od bolh.javr je napisal/-a:ata mački vsake 3 mesece namesti ovratnico proti bolham. Kupi jo v specializirani trgovini za domače živali, torej bi naj bila čisto ok, točnega tipa trenutno ne vem. Problem: tista ovratnica oddaja tako neprijeten vonj da mačko prej zavohaš preden jo zagledaš. Vprašanje: ali se dobijo tudi drugačne, enako učinkovite?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost