Moderator: Proteus
karlo je napisal/-a:
VolkD je napisal/-a:Ti imaš samo 5 min dela,... mojega ne pospraviš v pol leta!
VolkD je napisal/-a:Ti imaš samo 5 min dela,... mojega ne pospraviš v pol leta!
Pridejo brez klicanja, ampak k meni ne upajo. So mi hodili krast, pa sem enega enkrat zadel z zračko. Pravzaprav sem zadel v ene stare posrebrene vilice, ki pa so odskočile in se tipu zarile v roko. Mislim, da ne vedo kaj se jim je zgodilo. Vsekakor je bilo to zanje preveč.GJ je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Ti imaš samo 5 min dela,... mojega ne pospraviš v pol leta!
Poklič cigane...
luccabrassi je napisal/-a:zdaj pa ,da AI to doume
ChatGPT je napisal/-a:Formula:
Življenje = ∫ (sreča / čas) Δčas
Integralni simbol (∫):
Predstavlja seštevanje ali kopičenje vrednosti skozi čas, v tem primeru od rojstva do smrti. Nakazuje, da je življenje vsota vse sreče, ki jo doživimo skozi življenje.
sreča / čas:
Označuje, da se sreča meri na enoto časa. To lahko pomeni intenzivnost ali hitrost doživljanja sreče.
Δčas:
Predstavlja neskončno majhen časovni interval. To so majhni trenutki, skozi katere se sreča integrira, da se izračuna skupna vrednost.
Meje (rojstvo in smrt):
To so meje integrala. Seštevanje se začne z rojstvom in konča s smrtjo, kar zajema celotno življenje posameznika.
Pomen:
Formula simbolično predstavlja, da lahko življenje razumemo kot seštevek sreče, ki jo doživljamo skozi vse trenutke, od rojstva do smrti. Gre za metaforični pogled na pomen sreče kot bistva življenja.
A to so kitajke ?mare69 je napisal/-a:Prvi izdelki iz ameriških novih tovarn po uvedbi trumpovih carin so že na trgu.
mare69 je napisal/-a:Ne, amerikanke
Po forumu brska: koala33 in 1 gost