Moderator: Proteus
reber je napisal/-a:Sumim, da je namerno narejen tako da daje napačne in neumne odgovore, ker se vedno več ljudi zanaša nanj.
mare69 je napisal/-a:To je kot bi dal slavistu reševat PDE. Pač napiše lepo zgodbico, ki pa ni matematično korektna. Več od LLM ne smeš pričakovati.
Jaz tudi na drugih področjih ugotavljam, da je malo boljši od ChatGPT.GJ je napisal/-a:Danes pa Deepseek že pravilno ve, ali je 9.11 večje od 9.9?
A to ste spraševali v slovenščini ali angleščini? Ker meni so namreč chatgpt, grok in deepseek v angleščini pravilno odgovorili že nekaj tednov nazaj.GJ je napisal/-a:Zanimivo še včeraj je trdil narobe...
Danes pa Deepseek že pravilno ve, ali je 9.11 večje od 9.9?
peterp je napisal/-a:A to ste spraševali v slovenščini ali angleščini? Ker meni so namreč chatgpt, grok in deepseek v angleščini pravilno odgovorili že nekaj tednov nazaj.GJ je napisal/-a:Zanimivo še včeraj je trdil narobe...
Danes pa Deepseek že pravilno ve, ali je 9.11 večje od 9.9?
Ko sem se zlagal, da sem to jaz, sem dobil to sliko.Zasebnost uporabnikov – brez dovoljenja ne smem ustvarjati portretov resničnih oseb, razen če so javne osebe ali če je podan opis oz. dovoljenje.
DusanK je napisal/-a:Ker CGPT in podobni bratje zaenkrat še ne berejo misli mu moraš z (mnogo/natančnimi) besedami opisati tisto kar misliš ti. Potem so tudi rezultati boljši, ni pa rečeno, da so pravi saj mu spodaj piše:"ChatGPT can make mistakes. Check important info".
"Nariši Tomos APN 6, dvotaktni motor v modri barvi, ki drvi po asfaltni cesti. Voznik ima čelado na kateri piše Lovro7. V daljavi naj se vidijo zasnežene gore."
SiByte je napisal/-a:Površen je pa bolj kot človek, matematika +/- mu ne gre najbolje, prav tako, ko ga opozoriš na napako je ne uspe odpraviti v prvo:P
https://chatgpt.com/share/67fc04c9-e5f8 ... 26114ba392
Res bi prosil za test, ker ne morem verjeti, da je to kar se dogaja meni generalna napaka,...VolkD je napisal/-a:Me zanima ali se tudi vam dogaja ?
Grok!
Vprašajte ga kakšen je lokalni čas v Sloveniji. Me zanima kako velika bodo odstopanja pri vas.
Lokacija Časovni pas UTC Odmik Poletni čas (april 2025) Lokalni čas (14. april 2025)
Kalifornija PDT UTC-7 Ne 14:15 popoldne
Slovenija CEST UTC+2 Da 23:15 zvečer
Torej neke vrste cross compiler v obe smeri.Kroko je napisal/-a:Najde napake, tako logične kot tipkarske, predlaga optimizacije, napiše komentarje,...
Tega pri nas do kovida skoraj ni bilo. Kovid ni samo slab; prinesel je nove tehnike dela, tudi programiranja. AI bo pa to samo še stopnjeval. Pod programiranje mislim natančno to, a v najširšem pomenu besede. Nekaj dni nazaj sem svetoval nekomu, da je pri programiranju programabilne logike AI njegov prijatelj.Kroko je napisal/-a:Extreme programing tehnike sem v preteklosti uvedel in smo to tudi izvajali. Ravno "pair programming" sem sedaj, ko sem sam, najbolj pogrešal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost