Moderator: Proteus
kobranka je napisal/-a:Ne vem ali je zgolj naključje, zjutraj sem se zbudil s simptomi gripe, vendar me ni kuhalo, toraj me je nekdo pretepel ponoči.
...pri čemer bi se države same odločile za stalni poletni ali zimski čas
Tudi sam sem tega mnenja. Tudi naravno je tako, človek je zagotovo najbolj prilagojen temu ritmu.javr je napisal/-a:glasujem za sončno uro, torej da je sonce ob 12:00 najvišje
ivor je napisal/-a:Sam gledam na to stvar malo drugače: zame je poletna ura prava, ker traja en mesec dlje in mi pušča več prostega časa vsak popoldan, ko se vrnem domov iz službe. Smatram, da mi pozimi, redno vsak dan, kradejo po eno uro življenja.
Letos sem se poskusil vsaj malo prilagoditi zimskem računanju časa; nastavil sem si budilko nekoliko bolj zgodaj, ne za celo uro, ampak samo za pol, začel sem hoditi v službo pol ure prej in jo prav toliko prej zapuščati.
Kar zamisli si sedaj ko je normalni čas da bi moral vstat ENO URO PREJ, verjamem da ti takole kar ustreza - glede popoldan pozimi je pa itak v vsakem primeru hitro tema v teh dneh.
Jaz bi rekel naj OSTANE TAKO KOT JE POLETNI-ZIMSKI-ČAS-URA. Večina ki čivkajo da kaj ni ok to trenutno v zimskem času so tiho in sigurno nebi bili zato, da bi sedaj (November, December, Januar, Februar, Marec) MORALI VSATAJATI URO PREJ kot trenutno!
Vrni se na Potovanje, Trgovina, Geocaching, Kulinarika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov