karkoli. Lahko celo kondenz. Pri sosedu pa meni neka nepoznana vrsta gobe.javr je napisal/-a:Kaj pa je sploh vzrok da se aktivira ta aquastop, če se prej 10 let ni?
javr je napisal/-a:v komori kjer se pere posoda, oz. odstranil vse filtre in z injekcijo potegnil ven vse kar se je dalo.
Torej bo treba vseeno stroj odvijačiti in potegniti ven? Prej pa še odklopiti cev za vodo? Kaj pa je sploh vzrok da se aktivira ta aquastop, če se prej 10 let ni?
A sem jaz to prav razumel ? Stroj je v garanciji ?!javr je napisal/-a:Gre za Indesit , ki je decembra 2024 koštal 368 €
javr je napisal/-a:... pri Gorenju me je najbolj potegnil podatek da ima priključek za toplo vodo... moram preveriti še pri Boschu in ostalih proizvajalcih kako je s tem... ali je to zdaj nek standard ki ga imajo vsi, le da ga Gorenje posebej oglašuje (kot če bi npr. vsi prodajali pitno vodo, le en bi se spomnil in oglaševal da prodaja mokro pitno vodo)
Torej ožji izbor sta Gorenje in Bosch, zanima me samo še ali lahko gledam tudi med prostostoječimi, ali samo med vgradnimi (morebitno pregrevanje prostostoječega ki bi bil potisnjen v prostor za vgradnega ?)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov