To je itak že nekaj časa tako, da drži garancijo in adijo. Ne se slepit, da bo pri sušilcu brez toplotne kaj drugače. Sestra je imela gorenjev pralni stroj. Prvi grelec je držal do izteka garancije, drugi 3 mesece, tretji 3 mesece, potem pa je stroj letel na odpad.
ne vem kakšen/kateri bo naslednji sušilec, sigurno pa ne bo s toplotno črpalko
No, takole razmišljanje je malce mimo. Kot bi jaz rekel, da ker sem imel obupne težave z peugeotom nikoli ne kupim več avta z bencinskim motorjem
beko je pač nizkocenovna firma, kar se pozna pri kvaliteti, predvsem pa pri serviserjih, ki so bolj “šalabajzerji”. Rezervnih delov bolj kot ne nimajo, servisnih informacij prav tako bolj malo, pa se morajo sami znajti. Pri klasičnem sušilcu ti bo crkoval grelec, ventilator, pa spotoma boš še cunje veliko bolj uničeval kot s toplotno. Aja, pa še elektrike bo šlo 3 do 4x več, prostor bo bolj segret, več bo vlage v njem...
Moj prvi susilec s toplotno je bil electrolux. Držal je dobrih 7 let, nato je začel spuščat plin. Zdaj je cca. dve leti gorenje, še dela...
Edino, kar moraš gledat je, da ima 5 let garancije ter da je srednjecenovni razred, da ima spodobno servisno mrežo. Kar je uspešnega delovanja preko 5 let je pa že šenkano.