+1mucek je napisal/-a:Kar sem jaz slišal je za agregate Honda, potem pa nekaj časa nič ... Ti je niti na listi nimaš. Ni pa poceni.
Uff,... za 400€ si lahko narediš lep izlet.satelitko je napisal/-a:Ravno za tega sem bral ocene, da je OK. Pri poljakih ga dobiš za dobrih 800€, pri nas pač +50%...
peterp je napisal/-a:Nekaj mesecev nazaj sem s Kipor IG2000 za nekaj ur poganjal eno skrinjo in en večji hladilnik. Potem pa so mojstri predčasno popravili daljnovod.
SiByte je napisal/-a:Mi smo kupili letos Scheppach SG 2500i, to je bilo možno dobiti takoj. Saj smo letos večkrat ostali brez elektrike in to za skoraj pol dneva. Z njim smo poganjali celo hišo (3x hladilnik, 1x skrinja, mrežna oprema, luči, TV,...), seveda odklopiš oz. ne vklopiš ta čas velikih porabnikov kot so bojler, indukcija, pečica,...
arksi je napisal/-a:peterp je napisal/-a:Nekaj mesecev nazaj sem s Kipor IG2000 za nekaj ur poganjal eno skrinjo in en večji hladilnik. Potem pa so mojstri predčasno popravili daljnovod.
arksi je napisal/-a:
A se tudi pri tebi zasuši plovec, če dlje časa stiji? Malo čudno, saj uporabljamo "čist" becin in ne mešanice. Ne vidim razloga za zasušitev?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost