Inverter Agregat REM Power

Tu se znajde vse od pralnih strojev, pa do MW agregatov.

Inverter Agregat REM Power

OdgovorNapisal/-a RUros » 16 Avg 2023, 07:35

Ima kdo kakšne izkušnje z REM Power agregati ? Zanimiva sta mi modela GSEm 4500 SBI in GSEm 8001 SBi. Je zastopstvo in prodaja pri nas že par let, je pa to vse kar se najde na spletu o tej znamki, zato me zanima kakšna praktična izkušnja. Za parkrat na leto iščem alternativo Hondi, ki gre za moje potrebe izven cenovnega dosega.
RUros

Kraj: Moravče
Zahvalil se je: 79 krat
Prejel zahvalo: 61 krat
Uporabnika povabil: s56rga
Število neizkoriščenih povabil: 14

Re: Inverter Agregat REM Power

OdgovorNapisal/-a kobraN » 16 Avg 2023, 11:03

Izbral si najdražja med modeli .... Honda je še vedno boljša od teh. :shock:

https://www.hojnik-maribor.si/izdelek/l ... ro-v-35kw/
Brane.
-----------------------------------
Uporabniški avatar
kobraN

Kraj: Murska S.
Zahvalil se je: 841 krat
Prejel zahvalo: 566 krat
Uporabnika povabil: mirkatmir
Število neizkoriščenih povabil: 255

OdgovorNapisal/-a RUros » 19 Avg 2023, 10:17

Honda vem, da je boljša, saj je najboljša :D . Ampak je tudi veliko €, in ker ne bo veliko v uporabi mi ni za dajat toliko denarja. SIcer sem te dva izbral ker bi imel agregat z inverterjem in pa vsaj 4kW moči. Tako da potem sem se nekako na ta dva modela osredotočil. Mogoče ima kdo izkušnjo s kakšno drugo znamko, in jo lahko priporoči ? Tale Loncin imaš ti ? Kako si zadovoljen ?
RUros

Kraj: Moravče
Zahvalil se je: 79 krat
Prejel zahvalo: 61 krat
Uporabnika povabil: s56rga
Število neizkoriščenih povabil: 14

OdgovorNapisal/-a kobraN » 19 Avg 2023, 19:02

Ima ga prijatelj in je izredno zadovoljen, pravi da je roba kot se šika,
Brane.
Uporabniški avatar
kobraN

OdgovorNapisal/-a webmouse » 19 Avg 2023, 19:46

kobraN je napisal/-a:Ima ga prijatelj in je izredno zadovoljen, pravi da je roba kot se šika,

Motorji za razne kosilnice, prekopalnike, pluge LONCIN so v bistvu kopija HONDE sam imam nekaj iz tega asortimana ki jih poganja Loncin motor - z vsemi ZELO zadovoljen. Predvidevam da pri agregatih ni kaj drugače.
Inteligenca je edina stvar, ki je pošteno razdeljena. Vsak misli, da je ima dovolj...
Uporabniški avatar
webmouse

Zahvalil se je: 15 krat
Prejel zahvalo: 132 krat
Uporabnika povabil: BraneZ
Število neizkoriščenih povabil: 26

OdgovorNapisal/-a kobraN » 20 Avg 2023, 18:55

Tako kot si navedel--so kopija Honde . Rem Power pa so kopija oziroma preimenovanje iz Elektro Maschinen.
Brane.
Uporabniški avatar
kobraN

OdgovorNapisal/-a kobranka » 24 Avg 2023, 15:49

RUros je napisal/-a:Honda vem, da je boljša, saj je najboljša :D . Ampak je tudi veliko €, in ker ne bo veliko v uporabi mi ni za dajat toliko denarja. SIcer sem te dva izbral ker bi imel agregat z inverterjem in pa vsaj 4kW moči. Tako da potem sem se nekako na ta dva modela osredotočil. Mogoče ima kdo izkušnjo s kakšno drugo znamko, in jo lahko priporoči ? Tale Loncin imaš ti ? Kako si zadovoljen ?

Tudi najcenejši, čip šit bo dober, če se na stroju ne potrudiš narediti osnovnega servisa in "prezimovanja". Je še veliko ljudi, ki tovrstne opreme ne znajo uporabljati. Kupijo, navodila so pa baje narejena za rit brisat. Notri ponavadi piše, če so kaj pošteni, da se zračni filter pregleduje in menjuje pogosteje, če mašina deluje v zelo zaprašenem okolu. Ko mašina gre na "prezimovanje" se jo ugasne na način, da se zapre dovod goriva in pusti delovati dokler ne popije vsega goriva iz lončka uplinjača. Olje se pa baje tudi pregleduje, doliva in menjuje tako kot pri avtu le da tu pogosteje.

Pa še nekaj. Honda ni vedno najboljša izbira. Nekaj let delajo neko serijo, jo dodelujejo, mogoče v skladišču dajo na lager nekaj rezervnig kosov inverter enote, ki sproti poidejo, potem čez par let ene par ljudi pojamra, da jim je na tem agregatu crknil inverter, že delajo drugo povsem novo serijo, ki ni kompatibilna s prejšnjo. Dobiš ga le po zasoljeni ceni, da lahko greš kar novega kupiti ali pa če nimaš izjemno srečo in si mislil ob nakupi tudi na nov rezervni kos inverterja. Pa to ni zdej baba čula rekla ampak je že kar stalnica in veliko odpadkov, ki bi bili nepotrebni. Vse samo za surov zaslužek.
kobranka

Zahvalil se je: 760 krat
Prejel zahvalo: 320 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 64

Vrni se na Energetika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost