RUros je napisal/-a:Honda vem, da je boljša, saj je najboljša

. Ampak je tudi veliko €, in ker ne bo veliko v uporabi mi ni za dajat toliko denarja. SIcer sem te dva izbral ker bi imel agregat z inverterjem in pa vsaj 4kW moči. Tako da potem sem se nekako na ta dva modela osredotočil. Mogoče ima kdo izkušnjo s kakšno drugo znamko, in jo lahko priporoči ? Tale Loncin imaš ti ? Kako si zadovoljen ?
Tudi najcenejši, čip šit bo dober, če se na stroju ne potrudiš narediti osnovnega servisa in "prezimovanja". Je še veliko ljudi, ki tovrstne opreme ne znajo uporabljati. Kupijo, navodila so pa baje narejena za rit brisat. Notri ponavadi piše, če so kaj pošteni, da se zračni filter pregleduje in menjuje pogosteje, če mašina deluje v zelo zaprašenem okolu. Ko mašina gre na "prezimovanje" se jo ugasne na način, da se zapre dovod goriva in pusti delovati dokler ne popije vsega goriva iz lončka uplinjača. Olje se pa baje tudi pregleduje, doliva in menjuje tako kot pri avtu le da tu pogosteje.
Pa še nekaj. Honda ni vedno najboljša izbira. Nekaj let delajo neko serijo, jo dodelujejo, mogoče v skladišču dajo na lager nekaj rezervnig kosov inverter enote, ki sproti poidejo, potem čez par let ene par ljudi pojamra, da jim je na tem agregatu crknil inverter, že delajo drugo povsem novo serijo, ki ni kompatibilna s prejšnjo. Dobiš ga le po zasoljeni ceni, da lahko greš kar novega kupiti ali pa če nimaš izjemno srečo in si mislil ob nakupi tudi na nov rezervni kos inverterja. Pa to ni zdej baba čula rekla ampak je že kar stalnica in veliko odpadkov, ki bi bili nepotrebni. Vse samo za surov zaslužek.