MadMax je napisal/-a:Imej kable v prtljažniku, za nedajbože![]()
Če boš pa kaj novega kupoval, pa ne kupuj na bencinskih...
Leclerc ima res občasno hude akcije, ampak 200km prevozit tudi ni zastonj...
MadMax je napisal/-a:...ampak 200km prevozit tudi ni zastonj...
SamoBr je napisal/-a:55€ je dobra cena za to. Samo pomisli koliko bi dal samo za ustrezen transformator, če bi to hotel narediti sam. Upaqm samo, da ne bo tole crknilo en dan po pretečeni garanciji.
Cloud je napisal/-a:Tule sem pa 99% prepričan da ni notri trafota ampak je nek cenen switcher.
s59ma je napisal/-a:Temu akumulatorju ne prerokujem še ene prestane zime :(
Začni gledati, kdaj bo imel Leclerc avtomobilske accuje v akciji, in zamenjaj po kratkem postopku.
s59ma je napisal/-a:Temu akumulatorju ne prerokujem še ene prestane zime![]()
Začni gledati, kdaj bo imel Leclerc avtomobilske accuje v akciji, in zamenjaj po kratkem postopku.
S53AL je napisal/-a:... Edina stvar, ki me pri tej znamki avta, ki me ni razočarala je akumolator ...
Iztok je napisal/-a:S53AL je napisal/-a:... Edina stvar, ki me pri tej znamki avta, ki me ni razočarala je akumolator ...
Kaj te pa je tako razočaralo? Getz Fun 1,3 je bil pri meni od 2003 do 2015 pa sem zamenjal samo akku po 8. letih in senzor gl. gredi tik preden sem prodal ker je začel razpadat zaradi rje.
Da za bavarca sploh ne naštevam vseh okvar ...
S53AL je napisal/-a:Kot prvo. Getz je 1.1
Menjava že 2x prvih stabilozaterjev.
Menjava stikala za luči.
Menjava diskov po eno 10k in to 2x!
Menjava motorčka za brisanje šipe.
V levem kolesu že lep cajt "ruži" ležaj.
Klima ropoče že skoraj od samega začetka, kot da bi poslušal zvok tomovinkoviča.
Ah nebi še našteval...
Pije precej bolj od Polota, ki je 1.0. Logično a po učinku potegne bolj kot Getz.
kobranka je napisal/-a:Nam ko bo na traktorju dokončno odpovedal akumulator ga bomo nadomestili s poltrakcijskim. Se pravi to so tisti, ki se uporabljajo v avtodomih ...
javr je napisal/-a:(marec '21)
avto uporabljam za 3,5 km v eno smer - stoji 8 ur - 3,5 km v drugo smer - stoji 16 ur - itd. Temu primerno imam, vsaj pozimi, zmogljivost akumulatorja dnevno v mislih. Zadnjih nekaj let uporabljam polnilec Lidl, ki sicer deluje kakor pač deluje, je pa stalna jeza s tipko; bi jo včasih najraje sprožil kar s težkim kladivom.
Kakorkoli - odločam se za nakup boljšega polnilca. Povsod hvaljeni (razen cene) so Ctek. Bolj kot ne 100% pozitivnih komentarjev/izkušenj. Sem že bil na tem da kupim MSX 5.0, pa so nadaljne "raziskave" na internetu pokazale da gre za odlično oglaševanje kitajske izdelave v najslabšem pomenu besede - slab dizajn, slabe komponente; primer.
Še kakšne konkretne izkušnje članov tega foruma ?
javr je napisal/-a:me pa zanima kako problem kratkih voženj in s tem nikoli dovolj polnega akumulatorja rešujejo stanovalci blokov, ki nikjer v bližini parkirišča nimajo 230V-vtičnice. Vsaka 3 leta nov aku ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost