S53AL je napisal/-a:Ima dovolj moči, če se dotaknem hidranta "zasvetim" Trava je pokošena...
S53AL je napisal/-a:Ima dovolj moči, če se dotaknem hidranta "zasvetim" Trava je pokošena...
S53AL je napisal/-a:Dobra ideja. Samo morem najt eno 8m bakra (razdalja med enoto in hidrantom). Ali lahko kaj drugega od bakra?
S53AL je napisal/-a: Lahko bi prestavili tudi enoto proti hidrantu. Ali je vseeno, če bi bil potem tista dratek na sliki okoli vrvice, nebi bil na začetku ampak oddaljen 8 metrov od začetka ograje?
kobranka je napisal/-a:Ali se je kdo lotil predelave tega pastirja, da je bolje deloval?
V škatli je tudi še prostora za tisti debel kondenzator, ki se uporabljajo pri motorjih. Kolikor sem gledal druge pastirje ki imajo izhod 4 ali pa 6 J energije in poskušal iz tega „diplomirat” uporabljajo znotraj zgolj en kondenzator 1microF 630V ter nato povezavo na debel valjast kondenzator.
Kako bi se to moralo pravilno vezat?
Nekje sem videl, da je to vezano, vzporedno kar pred velik transformator primarja na strani za ograjo. Spet na drugem sem videl, da je to vezano direkt vzporedno na izhode tiristorja anode in katode.
+1. Priključka na pastirju: "ERDE" se poveže z ozemljitvijo; "ZAUN" pa na ograjo....zamenjati še priključka na pastirju...
krko je napisal/-a:Po mojem mnenju zaporedno na ničelni vodnik ni vezan termistor, pač pa varistor. Nekako se mi zdi bolj logično.
DusanK je napisal/-a:Pri Herkules 80 Super je triak KT708. Ne vem pa, če ima podobno vezje tudi tvoj. Daj kako sliko.
Ja nisem uspel najti, a vem da imam te stvari. Ko bom imel vse v bazi, bo lepše.VolkD je napisal/-a:Aha,.... mislim, da mora nekje biti nekaj ustreznega, bom jutri malo pobrskal.
kobranka je napisal/-a:......Zamenjal za veliko močnejšega in s cenejšim ohišjem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov