lipa je napisal/-a:Zanima me, kako se reče števcu, ki meri napetost direktno, tok pa indirektno preko tokovnega transformatorja?
javr je napisal/-a:naj ima tudi impulzni izhod, ...
Lahko vsaj namigneš ?javr je napisal/-a:Belmet je zastopnik; cene so že znane, a ne vem če jih lahko javno objavim, tako da interesenti kar tam vprašajte
VolkD je napisal/-a:Koliko jih pa potrebuješ ?
Boš kaj hodil v moje konce ? Ali pa vsaj do Ljubljane ?MocnikG je napisal/-a:Rabim enega, ki bi ga testiral in potem še dva.
Moram pregledat koliko je še tega. enega dobiš za gotovo.javr je napisal/-a:najbrž namenjeno "MocnikG"; če pa tudi meni, pa 3 enofazne ali 1 trifazni
VolkD je napisal/-a:Boš kaj hodil v moje konce ? Ali pa vsaj do Ljubljane ?MocnikG je napisal/-a:Rabim enega, ki bi ga testiral in potem še dva.
za kakšne števce sploh gre in za kakšno ceno ?VolkD je napisal/-a: Moram pregledat koliko je še tega. enega dobiš za gotovo.
Ni klasičen števec. Ko poiščem bom dal fotko. Je pa 3f števec, a lahko deluje samo na 1f.carli je napisal/-a:Klasičnih števcev bi morale bit polne deponije. Pri nas vse menjavajo za pametne števce.
javr je napisal/-a:mene zanima nekaj temu podobnega:
podrobnosti še nisem preštudiral, zgleda pa da ima ELV nekaj takega. Na isti strani je tudi seznam kompatibilnih števcev.MocnikG je napisal/-a:in bi rad v nadstropje oz. v elektro omarico na dovod dal kar neko rešitev, ki že omogoča WiFi ali Ethernet povezavo.
poslal mi je cenik; pravi, da se je pri "19€" zmotil, a tudi 24-26€ se mi ne zdi drago; nič ne piše za koliko kosov velja napisana cena, v dopisu pa piše da jih lahko da na paleto 320 in če jih vzamem 4 palete (1280 kom.), bo poštnine ene 900 € ...milan62 je napisal/-a:Cena je verjetno kar prava ( ob nakupu ca 10.000 kosov)
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov