Moderator: Kroko
sem popravil tudi to. Zdaj je treba pa prečekirat luknje. Moje so verjetno prevelike. Tudi širine povezav moram uskladit. Precej dela.DusanK je napisal/-a:Še dve napaki imaš, E in F.
VolkD je napisal/-a:In kaj bom z njim lahko naredil ?Cloud je napisal/-a:Zakaj ne poženeš DRCja?
Problem je v tem, da ne vem kakšen naj bi bil kje. Mislim na katerem delu platke. Tako tudi ne morem nastaviti parametrov za DRC.Cloud je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:In kaj bom z njim lahko naredil ?Cloud je napisal/-a:Zakaj ne poženeš DRCja?
Preveril kje imas premajhen spacing
Ne, tu je cilj čisto drugačen. Zadeva naj bi bila čim bolj enaka originalu.Cloud je napisal/-a:Saj ni vazno kaksen naj bi bil. Uporabis taksnega za kaksno tehnologijo mislis narociti potem pa ze popravis toliko vezje da bo pasalo v tisto kvalifikacijo
Še ostale tri moram urediti, potem pa jedkanje, vrtanje,...DusanK je napisal/-a:Tudi jaz mislim, da je zdaj 0K.
DusanK je napisal/-a:Tudi jaz mislim, da je zdaj 0K.
Jaz bom naredil en set. Toliko, da preizkusijo, če je vse v redu.eldi2011 je napisal/-a:Me zanima, koliko kosov boš naredil, a je ves ta trud za en sam kos.
Glede na sliko je originalno vezje v dobrem stanju, če odštejemo odstopljeni pad.
Niso tanjše - enako debele so.lado je napisal/-a:In zakaj si delal tanjše povezave? Sol verjetno ne bo prijazna ...in bo še prej odpovedalo...
VolkD je napisal/-a:Niso tanjše - enako debele so.lado je napisal/-a:In zakaj si delal tanjše povezave? Sol verjetno ne bo prijazna ...in bo še prej odpovedalo...
Sprememb mora biti čim manj. Če so, so zaradi tega, da je stvar trajnejša. Pa še to je tako, tako.Cloud je napisal/-a:To se lahko spremeni kotov tracov pa se ne sme spreminjati?
Ja. Bilo!Cvetko je napisal/-a:Tole je pa ta veliko vezje od tukaj ?
Čisto mogoče.DusanK je napisal/-a:Eno luknjico bo treba še zvrtat.
VolkD je napisal/-a:Čisto mogoče.DusanK je napisal/-a:Eno luknjico bo treba še zvrtat.
Ampak je ne najdem.
Vrni se na Uporabniški programi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost