Moderator: Kroko
To je bil moj point.Protoncek je napisal/-a:Ne vem, ravno sem se malo igral in če elementu NE določim graphical, potem mi Update iz SCH-ja obvezno hoče ta element izbrisati, zato ker ga pač ni v shemi. Tudi če nastavim na jumper. V čem je potem finta jumperja, če ga avtomatika vztrajno hoče brisat...
Res je, meni je dva monitorja malo.s54mtb je napisal/-a:Altium je orodje za konkretne delovne popstaje z več monitorji, primernim mišem in numerično tipkovnico poleg osnovne.
Recommended System Requirements:
Dual monitors with at least 1680x1050 (widescreen) or 1600x1200 (4:3) screen resolution
Minimum System Requirements
Main monitor 1280x1024 screen resolution at no greater than 100% DPI scaling
Strongly recommended: second monitor with minimum 1280x1024 resolution at 100% DPI scaling
gumby je napisal/-a:Altium na prenosniku? Eni ste pa res mazohisti...
borisz je napisal/-a:Tudi jaz uporabljam Altium na prenosniku.
Je Dell Precision. Ponavadi je na docking stationu. gor pa še dva 24' monitorja.
Nekaj podobnega ja.tilz0R je napisal/-a:Place->Net ali kaj si mislil?
Kljub izvedeni operaciji so ostale povezave brez neta,... glej sliko.borisz je napisal/-a:Design / Netlist / Configure Physical Nets, pa Execute.
Nisem povsem razumel kaj naj bi naredil, a mi nekako tole obeta rezultat.Dorijan je napisal/-a:kaj pa če daš tipka S - select conected copper in nastviš novi net v PCB inpectorju z ato linijo
Vrni se na Uporabniški programi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost