Moderator: Kroko
MarkoM je napisal/-a:Potem pa boljše, da kupiš star računalnik. Na novem boš imel z xp-ji same težave.
zanka je napisal/-a:In tudi novejše različice programov več ne podpirajo XP. Npr. Internet Explorer, Mozilla Firefox in Chrome.
Računalnik je za to, kar ponuja, predrag.
MadMax je napisal/-a:Z verzijami brskalnikov letnik 2014, ali tazadnjimi?
MadMax je napisal/-a:Moj je 55.0.3
Kaj pa če tvoja stranka ne bo želela FF ampak Opero?
Sicer si se pa očitno že odločil, le potrditev bi rad
FF 52.3.0 je ESR verzija. In je tudi zadnja, ki je na voljo.MadMax je napisal/-a:Moj je 55.0.3
Mislim, da je čas vsaj za sedmico. Tudi, če ga rabi samo za internet, se moraš zavedat, da bodo brskalniki na tem OS stari in bo prikaz drugačen kot na sodobnem. Drugačen po obliki, lahko pa bodo nekatere stvari povsem izpuščene.S53AL je napisal/-a:Zakaj XP? Zato ker drugega WIN nimam. In to gre za bratranca. Tako hoče. Aja imam, WIN 95 in 98
Ojoj, naj raje na xp ostane.S53AL je napisal/-a:Tam se igrice niso igrale...
Ko sem mu povedal kaj menite je poklical nekoga da mu da win 8.1 ali nekaj takšnega.
Pa se naj uči...
SimonS je napisal/-a:Kaj imate proti XP?.
Zakaj XP? Zato ker drugega WIN nimam. In to gre za bratranca. Tako hoče. Aja imam, WIN 95 in 98
peterp je napisal/-a:FF 52.3.0 je ESR verzija. In je tudi zadnja, ki je na voljo.MadMax je napisal/-a:Moj je 55.0.3
Firefox security updates for XP and Vista users will continue until September 2017, although new features will not be offered.
Protoncek je napisal/-a:Hm...s tem je tako: nakup NOVEGA računalnika BREZ operacijskega sistema je...hja, nekako tako kot če bi kupil avto brez motorja... Ok, saj bi dal lahko gor free linux. Ampak ukraden win...![]()
Cloud je napisal/-a:Intel Pentiuma
mujo je napisal/-a:Cloud je napisal/-a:Intel Pentiuma
Raje glej intel i* serijo. Pentiuma se izogibaj (low cost; ki lovi plen po starem imenu).
zanka je napisal/-a:mujo je napisal/-a:Cloud je napisal/-a:Intel Pentiuma
Raje glej intel i* serijo. Pentiuma se izogibaj (low cost; ki lovi plen po starem imenu).
Za to, kar on rabi bo tudi Pentium dober. Ni to Celeron izpred 10 let.
mujo je napisal/-a:Cloud je napisal/-a:Intel Pentiuma
MadMax je napisal/-a:Če v ponedeljek ne kupiš https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba ... -medion-3/ , ni treba več delat znanosti...
Kar se pa G vs i3 tiče, ja, je i3 malenkost hitrejši. Za dvojno ceno seveda.
https://youtu.be/xia-H6x-wMs
peterp je napisal/-a:FF 52.3.0 je ESR verzija. In je tudi zadnja, ki je na voljo.MadMax je napisal/-a:Moj je 55.0.3
S53AL je napisal/-a:peterp je napisal/-a:FF 52.3.0 je ESR verzija. In je tudi zadnja, ki je na voljo.MadMax je napisal/-a:Moj je 55.0.3
In po katerem čudežu se mi je sedaj nadgradil FF na 52.4.0
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost