Moderator: Kroko
Se mi je zdelo, da nekaj ne bo.100% legitimno, sploh ni prevara, dela 100% (prvih 4GB)
VolkD je napisal/-a:Pri skokovitem napredku tehnike ob dejstvu da so v igri kitajci bi bilo povsem mogoče.
Ja, ker so zgleda "izobraženi" samo po izobrazbi. Dejansko pa sami ne znajo razmišljati. Sem naletel na takšne kalibre v preteklosti.VolkD je napisal/-a:In verjemi, da dosti izobraženih ljudi temu nasede. Ne se nič čuditi.
°Torej je tudi prvih 4GB neuporabnih, ker ne veš kje je meja ?! Se pravi, da je nesmiselno razmišljat, da lahko 4GB ključ dobiš zastonj, če odpreš dispute.Carko je napisal/-a:Ključek ne bo nikoli javil napake - pri zapisovanju bo pač vse nad 4GB (ali še manj) vrgel stran. Tako vse datoteke in mape na videz še vedno so gor, nekaj jih celo deluje, vse ostale bodo pa prazne.
Oddelek je že pravi. Malo se pripravljam na igranje s takim ključem. Eden od od članov našega foto kluba je naročil kar tri.MadMax je napisal/-a:A ne bi raje čas porabil za kaj pametnejšega kot za razmišljanje, kako močno bo peklo ko te bodo na suho nategnili?
V začetku sem itak mislil da si falil oddelek, ker bi moralo biti v unem o dobri volji...
Hvala, tole bo prav prišlo. Veliko ljudi verjame pravljicam. S tem ni nič narobe, ne rabijo vsi vse znati.s54mtb je napisal/-a:Kdor verjame 16TB pravljicam, očitno tudi ni sposoben najti ustreznega orodja
https://h2testw.en.lo4d.com/windows
Z zgoraj omenjenim programčkom ali kakšnemu njemu podobnim boš lahko ugotovil, kje je meja.VolkD je napisal/-a:Torej je tudi prvih 4GB neuporabnih, ker ne veš kje je meja ?! Se pravi, da je nesmiselno razmišljat, da lahko 4GB ključ dobiš zastonj, če odpreš dispute.
°Ampak, da bi ključek res tako deloval, mora biti kontrolni/nadzorni del ključka temu prirejen. Se pravi, da se je nekdo prav potrudil narediti sleparijo.
VolkD je napisal/-a:Še nekaj,... se da tak ključek "popraviti" tako, da bi vsaj del, ki je res prisoten, deloval pravilno ?
VolkD je napisal/-a:Še nekaj,... se da tak ključek "popraviti" tako, da bi vsaj del, ki je res prisoten, deloval pravilno ?
Hvala za info, mene pa zanima, če ga lahko reflešaš tako, da ne more več prepisovati že zasedenega prostora.s59ma je napisal/-a:Kaki dve leti nazaj so mi Kitajčki prodali tako poflashan ključek (precej manjše kapacitete). Sem jim dokazal, kaj je z njim narobe (h2testw), po izmotavanju je Aliexpress odločil v mojo prid in mi 100% refundiral kupnino.
S h2testw lahko brez problema ugotoviš realno (pravo) kapaciteto.
s59ma je napisal/-a:Kot sem ti že napisal: če uporabljaš ZKP in dodatno malce previdnosti, je tak ključek normalno uporaben. Le čez magično mejo ne smeš iti
Hmm,... a spremenim naslov teme ?Protoncek je napisal/-a:Fantje, ne se ukvarjat z malenkostmi. Ravno sem dobil reklamo od alija: 16TB za 16 €
s54mtb je napisal/-a:Kdor verjame 16TB pravljicam, očitno tudi ni sposoben najti ustreznega orodja
https://h2testw.en.lo4d.com/windows
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov