Moderator: Kroko
To pa ni res.VolkD je napisal/-a:Če nisi ravno nek fen na nora ohišja, potem je to zagotovo zadeva, ki ti je ni treba kupiti. Starih, a dobrih ohišij je povsod dovolj.
Te opcije se zadnje čase precej poslužujem in jo zelo priporočam, če ni mentalne ovire za nakup rabljenih zadev.yacksy je napisal/-a:Rabljeni sestavljeni računalniki oz. delovne postaje so definitivno zanimiva opacija. Poglej si še ponudbo na https://www.bbt.si/ .
...
Če kupiš sestavljeno škatlo, se ti z napajalnikom in ohišjem ni potrebno pretirano obremenjevat.
Carko je napisal/-a:To pa ni res.VolkD je napisal/-a:Če nisi ravno nek fen na nora ohišja, potem je to zagotovo zadeva, ki ti je ni treba kupiti. Starih, a dobrih ohišij je povsod dovolj.
Sem bil enakega mnenja, dokler nisem enkrat kupil dobrega ohišja.
MadMax je napisal/-a:Je šlo čez moje roke in kak meter stran svoje dni v sestavo gotovo več novih računalnikov kot ima tisti kup ohišij, tako da ne pišem glih na pamet.
MadMax je napisal/-a:Skratka, če nekdo v tem ne vidi smisla v nekaj dražjem ohišju to še ne gre kar posploševat na vse uporabnike...
Kaj je komu koliko vredno je pa itak odločitev posameznika.
To je približno tako kot da bi rekel, da v par velikih škatlah starih telefonov zagotovo najdeš boljšega, kot je tvoj.VolkD je napisal/-a::_think Koliko ohišij na enem mestu si pa največ videl do sedaj ?
Ko jih bo toliko, da je že misel sama, da bi jih štel, norost, potem,...
V gori ohišij (moram enkrat poslikat), gotovo najdeš brez problema boljšega kot ga imaš sam,... Seveda moraš v zakup vzeti kakšno prasko.
Carko, očitno nimaš predstave,... da ti bo lažje, potem v tvojem stavku zamenjaj par škatel z recimo 5 kontejnerji.Carko je napisal/-a:To je približno tako kot da bi rekel, da v par velikih škatlah starih telefonov zagotovo najdeš boljšega, kot je tvoj.VolkD je napisal/-a::_think Koliko ohišij na enem mestu si pa največ videl do sedaj ?
Ko jih bo toliko, da je že misel sama, da bi jih štel, norost, potem,...
V gori ohišij (moram enkrat poslikat), gotovo najdeš brez problema boljšega kot ga imaš sam,... Seveda moraš v zakup vzeti kakšno prasko.
No to je pa precej relativna stvar. Jaz imam namreč drugačno izkušnjo. Ko sem jaz bedak kupil nov P40 je bil ta precej slabši kot moj stari P10!Carko je napisal/-a:Vseeno je, lahko je cela gora starih telefonov, pa ne bo noben boljši od tvojega novega.
Velja, kar razdeli,...Carko je napisal/-a:Predlagam, da tole razdeliš v novo temo o ohišjih, pa ti tam razložim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost