Še malo pa bom imel kitajski GPS DISCIPLINIRAN funkcijski generator. Moram še dokončati distribucijski ojačevalnik.
Lovro7 je napisal/-a:Še malo pa bom imel kitajski GPS DISCIPLINIRAN funkcijski generator. Moram še dokončati distribucijski ojačevalnik.
S53DZ je napisal/-a:Lovro7 je napisal/-a:Še malo pa bom imel kitajski GPS DISCIPLINIRAN funkcijski generator. Moram še dokončati distribucijski ojačevalnik.
Lovro, kaj bo pa znal ta funkcijski generator? Imel bo točno frekvenco.
Do katere frekvence in kakšni nivoji?
LP, Bojan
valter je napisal/-a:Popravljam akumulatorje -baterije od sesalcev.Pri Darkotu sem dobil litijeve baterije , pri kitajcih pa BMS-je Pa da vidimo kako se bo obneslo.
s53pa je napisal/-a:Sem na aliju tudi sam nabavil in uporabil en 6A 4S BMS, da sem predelal eno 14,4 NiCd baterijo in deluje v redu, le žal mi je, da nisem naročil varianto "Enhance Balance", ki je prirejena za enosmerne komutatorske motorčke, da ne "meče ven" zaradi zagosnkega toka. Ko pritisnem na gumb, tudi če ni obremenitve, moram to storiti počasi, sicer prekine zaradi prevelikega zagonskega toka. Ob priliki ga bom zamenjal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov