PPG78 je napisal/-a:DusanK je napisal/-a:A je PWM čipek na drugi strani CR5218?
Krmilni čip je PL3368.
LP, Peter
Jakey je napisal/-a:Kitajca če kupuješ, vsaj 50% predimenzioniraj, pa bo mogoče deloval za nazivno moč.
dejko1 je napisal/-a:V petek bil na MIS 2025, zame interesantna sta bila predvsem DBK in HyperCut (kupujem nov laser), na ogled pa je bilo kar nekaj tehnologij tiskanja, brizganja plastike in CNC ter laserske obdelave. V zanimivo debato o mazivih sem se zaletel tudi s predstavnikom podjetja Olma. Sicer je bilo razstavljenih tudi kar nekaj delujočih strojev. Precej fascinanten je bil Amada laser, kjer je laser rezal in perforiral nekaj mm debelo pločevino, hmm, precej hitro.
Čez vikend precej 3d printal. Sem si izdelal koleščke za lesene predale za orodje, da zdaj delujejo kot voziček oz. da se jih lahko lepo izvleče izpod mize, brez drgnjenja po parketu. Je sicer nekaj izzivov pri printanju relativno majhnih okroglih koleščkov (pri uporabi se sliši "seam", kjer se začne in konča layer). Za boljši oprijem in lepši tek sem poskusil uporabiti termoskrčljive cevke preko PLA koleščkov, ampak so prenežne za tako uporabo.
Letos bom končno izgleda tudi pravočasno končal Eggbot-a, ga sestavljam skupaj z otrokoma. Je še work in progress...
Kaj imaš za referenco ?forest70 je napisal/-a:To počnem
dejko1 je napisal/-a:Je sicer nekaj izzivov pri printanju relativno majhnih okroglih koleščkov (pri uporabi se sliši "seam", kjer se začne in konča layer).
VolkD je napisal/-a:Kaj imaš za referenco ?forest70 je napisal/-a:To počnem
Ali sta vhoda ekvivalentna ? Kaj se zgodi, če zamenjaš kable ?
Upam, da bo s tega članek in skupinski projekt.
Po forumu brska: Yandex [Bot] in 2 gostov