Vem, da piše, a se da pri Batronixu včasih tudi kaj dogovoriti.cero je napisal/-a:Piše na linkih, sicer pa je bil moj 579.50 € z davkom, dražji pa pride 1043.10 €.
PRC515 je napisal/-a:" Bom moral zamenjat nick "
Ne, zakaj? Šel si daleč, da ti ne pojedo.
MadMax je napisal/-a:Iz moznika za 77 centov narediš nov zatič in zadeva spet leti
Nov zatič je sicer za odtenek mehkejši od originala, zato sem pri kitajcu že naročil par "surovcev" iz inoxa
carli je napisal/-a:Pravzaprav se še samo ne morem odločit in gledam [https://www.eurodiskont.net/izdelek/balkonska-soncna-elektrarna-760wp-600w/] . Je kdo to zmontiral, me zanima kako deluje.
Pravzaprav imam soglasje za 3kW še lansko. Ampak ker bi šli paneli na drug objekt, ne hišo se to močno zakomplicira.
Zato bi raje to kar lahko sam priključim v vtičnico. Bi pa dodal akumulator in preko limiterja iz akumulatorja pošiljal v hišo cca 100W.
Vem opcija bi bila hibrid kar mogoče tudi ko prevežem instakacijo in zmontiram omarico.
MadMax je napisal/-a:Nov zatič je sicer za odtenek mehkejši od originala, zato sem pri kitajcu že naročil par "surovcev" iz inoxa, čeprav bi se tale trenutni DIY verjetno dal celo kaliti.
Jakey je napisal/-a:Ni nujno da bo iz inoxa zdržal dlje, je pa ta iz CK45, kar pomeni, da ni najboljši za kaljenje, je pa zelo dober za poboljšanje, kar bi tebi sicer tudi bolj prišlo prav. Ampak verjetno je poboljšan že kupljen, tako da če ga nisi prekuril pri obdelavi te ne rabi nič skrbet, še manj pa termalno čarat z njem, ker ne boš naredil nič boljše, prej ravno obratno.
MadMax je napisal/-a:Saj 5 ali pa 15 minut, je nekak vseeno...
#include <Arduino.h>
int LED;
String Col;
int pinset[16] = {0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,SDA,SCL};
int pinmoj[16];
int nogica = 0;
long TimeNow = 0 ;
long TimeLastChange = 0;
String OCol[8] = {"R","G","G","R","G","G","R","G"};
void LedOff()
{
nogica = (LED - 1) * 2 +1;