koala33 je napisal/-a:Bojanov frekvencmeter deluje, prikazuje signal frekvence 18Hz, kar je najmanj kar daje hamegov generator ven.
Bo potrebno še malo testiranja in vgraditi še module v ohišje (hvala Peter za ohišje).
zanka je napisal/-a:Saj ima kdo tudi 2 ali več spajkalnika ...
koala33 je napisal/-a:Bojanov frekvencmeter deluje, prikazuje signal frekvence 18Hz, kar je najmanj kar daje hamegov generator ven.
Bo potrebno še malo testiranja in vgraditi še module v ohišje (hvala Peter za ohišje).
mucek je napisal/-a:Damn, ze cel vikend razmisljam, a bi si kupil (se eno ...) kitaro ali ne ...
Ja koliko jih pa imajo ?mucek je napisal/-a:Se že sprašujem, da bi kot povprečen balkanec kako leto samo sprobaval modele
robi je napisal/-a:Nabavil sem BT modul in spakiral v razvodno dozo. Malo se je slišalo piskanje iz visokotonca, zato sem dodal dva kondenzatorja in sedaj dela super.
kobranka je napisal/-a:Ali bo to za povezavo DAB+ radija?
robi je napisal/-a:Meni vse dela, vlc in youtube
Če se pelješ skozi črno, ti dam en modul.
robi je napisal/-a:kobranka je napisal/-a:Ali bo to za povezavo DAB+ radija?
Tole me mika:
https://www.aliexpress.com/item/1005004818521819.html
Bozo je napisal/-a:Igram se..
VolkD je napisal/-a:Ugotavljam, da je spustil precej duše. Le za 0,5% mu jo je še ostalo.
Taki visokonapetostni kondenzatorji velikokrat doživijo preboj. Pa še enega, pa še,... Vsakič se v točki preboja upari del folije, ki predstavlja površino plošč kondenzatorja. Kondenzator sicer ne gre v kratki stik, mu pa pade kapacitivnost.
Ampak tale je pa res pretiraval.
Ima kdo mogoče 470nF / 1200V kondenzator ?
Je odspajkan iz vezja.DusanK je napisal/-a:Ne vidi se dobro... si meril v vezju ali je en konec kondenzatorja odspajkan iz vezja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost