Ujoj, a boš puzle sestavljal ?koala33 je napisal/-a:Ko razpade skala neznanega inštrumenta.
KBorisK je napisal/-a:Zdravo!
Trenutno se ukvarjam kako bom priklopil daljinca na trenutno žično kontrolirano dvigalo. Naprej sem mislim da bo dokaj enostavno, sedaj pa vidim da bom potreboval še kakšno omarico vmes.
predvideval sem, da bom daljinca samo vezal vzporedno z tipkami na žičnem upravljalcu
Lp, Boris
VolkD je napisal/-a:Ujoj, a boš puzle sestavljal ?koala33 je napisal/-a:Ko razpade skala neznanega inštrumenta.
milan62 je napisal/-a:Mogoče Frontdesigner
https://www.electronic-software-shop.co ... er-30.html
Aha, zdaj vidim, da imajo free demo verzijo. Ne vem kakšne omejitve ima, a mislim, da bo uporabna.BraneZ je napisal/-a:Je to ja!
Dvomim.VolkD je napisal/-a:... Ne vem kakšne omejitve ima, a mislim, da bo uporabna.
BraneZ je napisal/-a:Dvomim.VolkD je napisal/-a:... Ne vem kakšne omejitve ima, a mislim, da bo uporabna.
VolkD je napisal/-a:Malo sem pogledal s čim sem to delal pred leti. Našel sem da je to bil program Galvo. Takratna verzija je bila 1.85. Danes tega ni več zaslediti na internetu. Zasledil sem tudi, da je ta program imel konkurenco in sicer MeterBasic. Slednjega se lahko še dobi na tem naslovu.
Iščem, če bom na disku našel galvo. Zaenkrat ne kaže dobro. Bom pa pogledal še arhivske kopije.
Je tole!kobranka je napisal/-a:Mogoče tole: https://www.f5bu.fr/galva-about/
webmouse je napisal/-a:Kolega za ''gušt'' obnavlja dizelski mešalec betona z vitlom...
original zobnik je iz pertinaksa - samo po meritvah pridobljeno oznako mi nikjer ne najde. Če sem pravilno dešifriral sem za test po oznakah natisnil ABS 75% poln zobnik
Ne poznam. Hvala za link. Ampak tole moram malo bolj pozorno in počasi pogledat.Dorijan je napisal/-a:Poznaš ta opensource koncept?
VolkD je napisal/-a:Tile zobje so sicer res podobni, ampak enaki pa niso.
VolkD je napisal/-a:Kljub temu, da mi je S55AB pomagal s škatlami, mi jih je vseeno zmanjkalo. Pri sortiranju se tega porabi veliko.
3D tiskam torej škatle za sortiranje.
Printer dela s PLA odlično, hvala xfce.
Jakey je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Kljub temu, da mi je S55AB pomagal s škatlami, mi jih je vseeno zmanjkalo. Pri sortiranju se tega porabi veliko.
3D tiskam torej škatle za sortiranje.
Printer dela s PLA odlično, hvala xfce.
A kaj od tega ti ne pride v poštev?
Mogoče, tiste 108x108 so še najbližje temu kar potrebujem. Ampak cena pa ni prijazna.Jakey je napisal/-a:A kaj od tega ti ne pride v poštev?
Ler je napisal/-a:VolkD ali je na sliki Anycubic i3 Mega S? Če je bi se dalo dobit nastavitve v cura progarmu, ker mi nikakor ne uspe, da se mi med tiskanjem ne odlepi tiskanec. Medtek ko z mega x nimam težav. Sem probaval z raznuimi magnetnimi ploščami pa ni nekega uspeha. Hvala.
airwolf je napisal/-a:Predavanje, ki sem ga poskušal na Embedded World 2023 spravljam v obliko da bo primerna za predstavitev v podjetju.
Tema LoraWAN .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost