http://www.fu.gov.si/javne_objave/javne_drazbe/?tx_news_pi1[news]=7582&tx_news_pi1[controller]=News&tx_news_pi1[action]=detail&cHash=6d1b80dd1468287aebf579204f1c7805
s51o je napisal/-a:Pozdravljeni.
Tole,zgoraj ni UPORABNO za profi vrtanje.Cela konstrukcija je premalo toga.
73
s51o
igor
No ja, kakšen pripomoček tudi pomaga.EL84 je napisal/-a:Strojno nabrušeni svedri za različne materiale izgledajo različno, tako kot na primer tudi stružni noži. Če pa jih brusiš na roke in še posebno za pločevino, potem moraš biti mojster, ali pa imeti veliko srečo, da je luknja okrogla.
Človek bi rad samo stroj, ki mu ne bo delal težav in da je namizni. Ti skačeš od povprečnega uporabnika (elektro stroke) na nadpovprečnega (orodjarja).Sibica je napisal/-a:...Sem ravno v nakupu omenjenega stroja za svojo elektrotehnično delavnico...
Na bolho pa res nisem še pogledal in tam nisem našel kupa precenjenih kupov zarjavelega železa, oziroma normalnih strojev za normalno ceno, ki so izginili v eni uri ...SimonS je napisal/-a:Bolha.com
Je pa res, da je potrebno včasih tudi počakati kak teden ali mesec, da se pojavi "pravi
In ja, tudi jaz sem mnenja, da bolje kupiti kak kvaliteten rabljen, kot novo igračko za par eur.
Res je. Meni je sicer uspelo na bolhi kupiti knaker za primerno ceno. A velja povedati, da je to bil tretji oziroma celo četrti knaker, ki sem ga gledal. Ostali so bili ali podenj, ali pa so mi jih prodali pred nosom. Enega celo dobesedno.radix je napisal/-a:Na bolho pa res nisem še pogledal in tam nisem našel kupa precenjenih kupov zarjavelega železa, oziroma normalnih strojev za normalno ceno, ki so izginili v eni uri ...
Enake sem dal. Ležaji so zelo poceni. Menjava je pa dokaj enostavna, vlaganje v trajnost torej nima pomena. Sploh pa ne, ker se stroj uporablja v hoby namene, torej posamezne luknje in ne serija.luccabrassi je napisal/-a:Si dal enake ležaje ali mogoče kakšne valjčne /iglične ? (ker ni velikih obratov imaš pa lahko stranske obremenitve )
Vrni se na Pripomočki in ročna orodja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost