Dorijan je napisal/-a:Brezkrtačnim motorjem se ne zažgejo krtače in načeloma ne iskrijo, ne glede na znamko ...
Carko je napisal/-a:Si krmilnik kakšnega BHP-ja uspel popraviti?
Sem vzel tadobrega - "superior class" pravi Makita - pa se je skuril po nekaj sekundah, ko sem naletel na železo pri vrtanju v beton.
Prodajalec MAŠINCA d.o.o. ni želel upoštevati garancije, ki jo je ponudil (ja, sem jim poslal TIRS, ker so bili ŽLEHT, in ja, so odkrili kršitve, ampak strojček je še vedno pokvarjen).
Izgleda da je crknjen stator/kontroler komplet. Ob pritisku na "sprožilec" se sliši šum kot statika iz radijskega sprejemnika. Na servisu stane del enako kot cel strojček, če zamenjam sam, pol manj. Še vedno precej.
luccabrassi je napisal/-a: ... trenutno na DeWaltu iz tujine (Nemčija) kjer so cene ugodnejše kot pri nas.
luccabrassi je napisal/-a:slučajno sem dobil link od kjer sem prvič kupovalker sem kolegu pošiljal link https://www.misterworker.com/en/dewalt je pa iz Italije zelo korektni
vajdo je napisal/-a:Imam tudi jaz podobno, ampak zelene barve.
Kar me moti, je to, da nastavek pada ven oz ostane na vijaku, ker sam del, kjer je vstavljen nastavek nima magneta, da bi ga obdržalo na mestu.
JernejL je napisal/-a:vajdo je napisal/-a:Imam tudi jaz podobno, ampak zelene barve.
Kar me moti, je to, da nastavek pada ven oz ostane na vijaku, ker sam del, kjer je vstavljen nastavek nima magneta, da bi ga obdržalo na mestu.
Ampak ta in zelena mašina imajo obe notri magnet (imel sem obe), mogoče se je magnetu kaj zgodilo?
vajdo je napisal/-a:Sem preveril in moja nima nič, razen praznega prostora. Sem nalepil novega, in sedaj je tako, kot sem želel. Pa vidim, da je glava tako globoka, da lahko nastavek(bit) ostane na ''osovini'', ter kljub temu daš gor glavo
Vrni se na Pripomočki in ročna orodja
Po forumu brska: mobil11 in 1 gost