OK, nekako razumem, da si nekdo želi AAA ali AA napajanje, da se izogne polnjenju, ampak to je dobesedno

pri poplavi 18650 Li-ion baterij in dostopnosti kvalitetnih svetilk za te baterije.
Predlagam Ultra Fire WF-501B original, ne ponaredek, "fertik dew" ni potrebe po strojni obdelavi.
https://www.ultrafire.com/products/clas ... flashlightDejansko je res vodotesna, mi je že padla v vodo in celo v cisterno z oljem
Imam več teh svetilk doma, tesnila in navoje občasno namažem s silikonsko mastjo, ki je namenjena za vodovodne armature in podobno, zanesljivo tesni, ščiti tesnila, ...
Slabost te svetilke? nima magneta in podobnih zadev za pritrditev nekam...
Prednosti: zelo robustna, dobro sveti, 18650 baterija, vodotesna, preverjeno podvodna, ...
Za samogradnjo iz aluminija sem se odločil samo 1x, za izdelavo brutalno močne rdeče svetilke mini dimenzije za bicikel, uporabil sem rdečo T6 XML LED z ustrezno lečo in difuzorjem. Taka LED, seveda bele barve, je tudi v predlagani WF-501B.
Če se boš kaj potepal v smer SZ Slovenije, lahko prideš preizkusit svetilko, tudi nakup je možen, jih imam še nekaj novih na zalogi, baterija za dolgo uporabo pa Samsung 35E, tudi imam vedno na zalogi, polnilnike tudi.