A naročim tole ? Ali si našel kakšno drugo rešitev ?JernejL je napisal/-a:Razlog zakaj pa strojček ne ostane v prestavi je v tem, da je polomljena plastična vzmet na menjalniku, bo potrebno najti nadomestni del ( https://vi.aliexpress.com/item/1005003449742463.html ) or. ga nekako popravit.
VolkD je napisal/-a:A naročim tole ? Ali si našel kakšno drugo rešitev ?JernejL je napisal/-a:Razlog zakaj pa strojček ne ostane v prestavi je v tem, da je polomljena plastična vzmet na menjalniku, bo potrebno najti nadomestni del ( https://vi.aliexpress.com/item/1005003449742463.html ) or. ga nekako popravit.
Prvič, ko bom tam.JernejL je napisal/-a:Lahko pa se zapelješ do makite v črnučah pa ponavadi take drobnarije dobiš za eur - če imajo.
VolkD je napisal/-a:Prvič, ko bom tam.JernejL je napisal/-a:Lahko pa se zapelješ do makite v črnučah pa ponavadi take drobnarije dobiš za eur - če imajo.
JernejL je napisal/-a:Jaz imam svojo verzijo tega in in jih redno tiskam iz petg. je pa moj model prilagojen za tiskanje brez supportsov.
Lahko ti natisnem plastiko, ali pa naredim celi adapter, stl pa ni na voljo.
Jakey je napisal/-a:JernejL je napisal/-a:Jaz imam svojo verzijo tega in in jih redno tiskam iz petg. je pa moj model prilagojen za tiskanje brez supportsov.
Lahko ti natisnem plastiko, ali pa naredim celi adapter, stl pa ni na voljo.
Zelo lepo. Res zgleda profi
Še ena potreba se mi je pokazala, in sicer BOSCH-evo baterijo bi rad dal na METABO radio. Je kdo delal kaj takšnega že? PS: Ne bi želel iz dveh adapterjev delati kaskade
JernejL je napisal/-a:
Da se na metabo, ampak kateri metabo imaš? metabo hpt (hitachi hikoki) ali nemški metabo? (metabo cas?)
Če je metabo CAS - ima 4 ali 5 pinov na radiu?
Jakey je napisal/-a:JernejL je napisal/-a:
Da se na metabo, ampak kateri metabo imaš? metabo hpt (hitachi hikoki) ali nemški metabo? (metabo cas?)
Model je "RADIO METABO R 12-18 BT", 99.99% sem prepričan, da ima 5 pinov.
JernejL je napisal/-a:Zelo rad bi nekje dobil takšne kontakte, ve kdo za kakšnega kitajca ki ima takšne:
s53pa je napisal/-a:Ja, res je. Hvala. Sem v eni izmed trgovin to tudi ugotovil. Sem ravnokar naročil na aliexpresu.
JernejL je napisal/-a:Jakey je napisal/-a:JernejL je napisal/-a:
Model je "RADIO METABO R 12-18 BT", 99.99% sem prepričan, da ima 5 pinov.
Če ima 5 pinov, bi bilo treba ugotoviti minimum protokola na D pinu, da bi se zadeva postavila. baterije imajo en primitivni PIC microcontroller.
4 pinske metabo (starejše od ene 4 let) pa vse delajo samo na 4 pine (voltaža + termistor).
Jakey je napisal/-a:Problem imam z nasedom kontaktov metaba na pine. Pini so tile, kot si jih ti predlagal na prejšnji strani, oznaka BX2091. Ali je možno, da je ležišče zanje preveč nazaj in posledično imajo kontakti metabo naprave zgolj bežen stik z njimi?
JernejL je napisal/-a:Jakey je napisal/-a:Problem imam z nasedom kontaktov metaba na pine. Pini so tile, kot si jih ti predlagal na prejšnji strani, oznaka BX2091. Ali je možno, da je ležišče zanje preveč nazaj in posledično imajo kontakti metabo naprave zgolj bežen stik z njimi?
Drži. tisti model je treba dodelati da so kontakti na mestu kjer je dober kontakt, kontakti na njegovem so preveč nazaj.
Tiskal si model avtorja GLoL - pazi ker on adapterje tudi prodaja, a so njegovi modeli na thingiverse narejeni malo fouš (tudi včasih napačne vezave) - tip si na thingiverse bolj reklamo dela kot pa bi dejansko kvalitetne 3d modele podarjal.
Računaj tudi to, da novejši metabo rabi vseh 5 pinov (na tistem dodatnem D pinu je digitalna komunikacija) - za kar pa še niti kitajec nima rešitve - poglej koliko pinov je na mašini.
Jakey je napisal/-a:Si sam modificiral njegov model, da veš to? Si ga mehansko ali si popravil načrt in natisnil tako, da potem paše?
Do zdaj sem natisnil 2 njegova printa, ta je prvi, drugega še nisem uspel testirat. Ampak zgledajo OK in so tudi največji približek tega, kar iščem.
JernejL je napisal/-a:Pač ne govorim to brezveze.. lahko vzameš njegovo za začetek pa narediš novega, da pa bo katerikoli dober že v prvo pa nikoli.
Vrni se na Pripomočki in ročna orodja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost