VolkD je napisal/-a:Mislim, da je v redu; tudi cena je dopadljiva.Lojz je napisal/-a:Kaj pa tole?
Le MOQ=10.
Za skupinskega kvečjemu.
VolkD je napisal/-a:Mislim, da je v redu; tudi cena je dopadljiva.Lojz je napisal/-a:Kaj pa tole?
Pa saj mogoče je izvedljivo, le prijave je treba zbrat.MadMax je napisal/-a:Le MOQ=10.
Za skupinskega kvečjemu.
airwolf
Protoncek
Pluton
mondoxxi
VolkD je napisal/-a:Preden nastane zmeda,....
zbira se naročilo za alibabo:
- Koda: Izberi vse
airwolf
Protoncek
Pluton
mondoxxi
Sem koga izpustil ?
Ja, dobro vprašanje!S56FPW je napisal/-a:koliko je predvidena cena
airwolf
DomenV
jospeti
mondoxxi
Protoncek
Pluton
S55RU
Saso
Matematika pravi, da je 8 kandidatov za alibabo. Če teh 8 kandidatov kupi 10 instrumentov se jim bo instrument podražil za 20%. To je pa še vedno manj kot je prvi naslednji kandidat. Pa še dva instrumenta imajo v rezervi. Ta dva se da kasneje prodati.S55RU je napisal/-a:Glede na to, da z Alibabo bolj slabo kaže, me zanima ali se bo šlo na plan B? Ter kaj je plan B?
airwolf
DomenV
jakar
jospeti
mondoxxi
Protoncek
Pluton
S55RU
Saso
Ufff,.... medtem ko sem pisal me je skat prehitel!VolkD je napisal/-a:Če bi zdajle naročili bi bil delež za vsakega 134€, pa še ena instrument vam ostane za prodati.
airwolf
DomenV
jakar
jospeti
mondoxxi
Protoncek
Pluton
S55RU
Saso
skat
Preko društva bi lahko šlo, če bi bili vsi udeleženci tega nakupa člani društva.S55RU je napisal/-a:Slabo kaže s tem nakupom, dvomim da bomo na takšen način dobili "izkušenega Alibaba" prostovoljca, ki bi se upal iti v takšen nakup. Mislim, da bo treba najti alternativo-v kolikor ne gre preko društva (škoda), pač preko kakšnega "podjetnika" (za maržo seveda).
VolkD je napisal/-a:Lahko torej pozovem, tiste (tri), ki niso, da se včlanijo. Potem pa se tole da dokaj hitro rešiti.
No pa saj se po moje ljudje včlanijo zato ker čutijo neko pripadnost skupini, ki je zato močnejša, ne pa zaradi denarja. Vsaj zdi se mi tako.Protoncek je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Lahko torej pozovem, tiste (tri), ki niso, da se včlanijo. Potem pa se tole da dokaj hitro rešiti.
Po moje bi bila to najboljša opcija. Nenazadnje, instrument je toliko cenejši od redne cene da teh 20 (ali koliko že) evrov članarine ne bi smelo predstavljati neke ovire.
DusanK je napisal/-a:Mogoče bi bilo bolj pregledno, če se za naročila naredi svojo temo in iz te teme prenese prispevke okoli tega tja.
No pa je.DusanK je napisal/-a:@VolkD, se ti da, zaradi preglednosti te teme, narediti tole?
Lahko torej pozovem, tiste (tri), ki niso, da se včlanijo. Potem pa se tole da dokaj hitro rešiti.
airwolf
jakar
jospeti
mondoxxi
Protoncek
Pluton
S55RU
Saso
skat
airwolf
jakar
jospeti
mondoxxi
miro4
Protoncek
Pluton
S55RU
Saso
skat
Mnogo vprašanj in malo odgovorov. A vseeno...S55RU je napisal/-a:Darko, kako kaže s tem naročilom?
Se že ve, kdaj se bo pobiralo plačila in točen znesek ter kdaj je pričakovati LCR metre v Sloveniji?
Je plačano.S55RU je napisal/-a:Darko, kakšna novica glede tega? Je že na poti?
Vrni se na Pripomočki in ročna orodja
Po forumu brska: Amazonbot in 1 gost