marko je napisal/-a:Carko, katere terminčne nalepke pa uporabljaš?
Neumno je, da za nalepko s 15 mm dolgim tekstom porabiš 45 mm traku.
Kopije iz ebaya. Imajo tudi druge dimenzije. Na eni rolci je 30 m traku, tako da lahko iz tega dobiš 1500 nalepk velikosti 2x6 cm.marko je napisal/-a:Carko, katere terminčne nalepke pa uporabljaš?
cero je napisal/-a:jaz sem i ebaya kupil za brother kartušo s termoskrčljivo cevko za 4 evre in morem reči da sem prijetno presenečen nad uporabnostjo.
arksi je napisal/-a:Jaz imam takega kot na sliki spodaj. Zaenkrat zadovoljen. Kar je še posebej za pohvaliti ima veliko simbolov za elektroniko in elektro označevanje.cero je napisal/-a:jaz sem i ebaya kupil za brother kartušo s termoskrčljivo cevko za 4 evre in morem reči da sem prijetno presenečen nad uporabnostjo.
Kaj takega pa še nisem videl. Lahko kakšen link, kje si si to nabavil?
Carko je napisal/-a:Brother TZ-e nalepke niso termične (imajo črnilo v traku, thermal transfer), tako da nimajo omejene obstojnosti.
Tiste ta prave termične nalepke (za Brother QL) zaenkrat držijo presenetljivo dobro - nobena nalepka se mi še ni sfižila. Uporabljam jih tudi za označevanje npr. AC-DC adapterjev, ki se grejejo, pa vseeno se ne počrnijo oz. se še niso.
Dobro narejeno, a se to gotovo pozna pri ceni.cero je napisal/-a:Kartuše imajo noter tri trake, papirnat trak, trak s črnilom in prozorno samolepilno folijo.
Ko printamo, glava prenese barvo iz traka s črnilom na papirnat trak, nato pa čez zalepi še prozorno folijo.
VolkD je napisal/-a:DYMO!
No saj, tudi tipkovnice se navadiš, le znaka "-" še nisem uspel najti.
dumr666 je napisal/-a:Živjo, tisti ki imate tiskalnike nalepk, katere imate ter kako ste zadovoljni z njimi. Sam sem gledal tega Brother PT H110, pa me zanima kakšno mnenje od kakšnega morebitnega lastnika.
lp
Denis
A bi link lahko delil z nami ?Jakey je napisal/-a:Sem pa našel še eno stran, kjer ponujajo kitajske nalepke (pri nas!) za skoraj njihovo ceno. D1 nalepke so najpogosteje uporabljene pri DYMO in so vedno na zalogi. Stran iz kod se dobia te nalepke in kartuše? biro.si
Čisto v redu so, sam dovolj dolgo moraš delat s takim. Potem se navadiš.Protoncek je napisal/-a:Osebno neizmerno sovražim modele z ABCD tipkovnico...
Carko je napisal/-a:Uradno na klasičnih tiskalnikih termoskrčkljive cevke ne delujejo, ampak izgleda, da je to samo "softverska" omejitev in da z nekaj iznajdljivosti (maskiranje lukenj za detekcijo) delujejo take termoskrčljive cevke (niso nalepke) tudi na navadnih brotherjih
Vrni se na Pripomočki in ročna orodja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost