P: 3D tiskalnik Qidi Q1 Pro

Tu spada vse, kar prodajamo, iščemo, kupujemo, darujemo. Tu ne sodi komercialna prodaja. Komercialna prodaja se šteje kot oglaševanje, ki pa na forumu ni dovoljeno.

Moderator: forpobi

P: 3D tiskalnik Qidi Q1 Pro

OdgovorNapisal/-a jure94 » 14 Mar 2026, 11:00

Zaradi neuporabe prodajam 3D tiskalnik Qidi Q1 Pro.
Tiskalnik je namenjen za bolj inženirske filamente, kot so ABS, ASA, PA. Ima vgrajen grelec komore, kar se zelo pozna pri tiskanju omenjenih filamentov.
PLA/PETG nisem tiskal na njem, za ASA in PA pa se je obnesel odlično. Z vklopljenim grelcem komore ni bilo nobenega zvijanja in težav pri tiskanju.

Tiskalnik je bil v uporabi zelo malo, čez je šlo nekje 2-3kg filamenta (ASA in PA). Poleg tega sem ga malo nadgradil:
  • Dodana toplotna izolacija.
  • Dodana ventilatorja za hlajenje "toolhead" in "mainboard". V originalu je bilo že pripravljeno za oba, samo niso nameščeni.
  • Izboljšana ventilacija in dodan filter na izhodu, kar se pozna pri tiskanju ASA.
Zraven priložim še:
Tiskalnik je popolnoma delujoč. Pred parimi dnevi sem ga prižgal in posodobil na zadnjo verzijo.
Za test sem sprintal še "Yoda benchy" na sliki. Glede na to, da sem uporabil nek neznan ASA filament in generic ABS profil brez nastavljanja, je rezultat več kot odličen.

Cena za komplet je 300€.
Samo osebni prevzem - Log pri Brezovici.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Uporabniški avatar
jure94

Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 49 krat
Prejel zahvalo: 112 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 11

Re: P: 3D tiskalnik Qidi Q1 Pro

OdgovorNapisal/-a jure94 » 06 Apr 2026, 11:29

Še vedno na voljo. Nova cena 280€.
Uporabniški avatar
jure94

Kraj: Ljubljana
Zahvalil se je: 49 krat
Prejel zahvalo: 112 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 11

Vrni se na Mali oglasi (Kupim, Prodam, Darujem)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov