Moderator: forpobi
Vzamem. Lahko že jutri ali v prihodnjih dneh.peterp je napisal/-a:Kot piše v naslovu se mi je pri pospravljanju v službi nabralo precej ISA in PCI kartic, en kup mrežnih kartic na koaksialen kabel, nekaj računalnikov in osnovnih plošč (starine - verjetno core duo in starejše, 6 komadov 486), nekaj napajalnikov, CD/DVD romi, napajalni kabli, stari rami pa verjetno še kaj.
Zanima me ali je morda kdo interesent za kakšno stvar? V tem primeru se bom dogovoril s šefom, da gredo stvari "v ponovno uporabo" in ne direkt v kontejner. V primeru interesa lahko naredim tudi kakšno fotko. Predpogoj pa bo osebni prevzem v prostorih.
VolkD je napisal/-a:Ni skrivnost, za reciklažo gre. Če bi kdo kaj imel z naslova ohranjanja zgodovine seveda odstopim. Lahko tudi kaj od tega kar imam doma.
DenisH je napisal/-a:Sem zainteresiran za kakšno 486-ko, če bo še na voljo ali kaj podobnega starega. Tudi kakšne ISA in PCI kartice se ne bi branil.
VolkD je napisal/-a:Imam kar nekaj tega, kar ne morem preveriti, če deluje. To je tudi razlog, da še nisem recikliral. Če imaš kakega starega PC-ja, si vabljen do mene na testiranje.
Bom vzel vse, že zato, da s tem ne boš imel dodatnega dela.peterp je napisal/-a:Ker za ostale stvari ni kakšnega posebnega zanimanja, jih torej odpelje VolkD. Kar bo pustil pa bo šlo v kontejner (priključne kable verjetno ne rabi).
Pa dalo bi se dogovoriti, je pa vprašanje kdaj. Okoli poldneva ne (imam kosiloVolkD je napisal/-a:A bi se dalo dogovoriti za soboto, ker bom takrat v Velenju ?
Se dogovoriva na ZS.peterp je napisal/-a:Pa dalo bi se dogovoriti, je pa vprašanje kdaj. Okoli poldneva ne (imam kosiloVolkD je napisal/-a:A bi se dalo dogovoriti za soboto, ker bom takrat v Velenju ?).
Eurit ima LCD, ki sicer nima backlight-a, a tako dobrega kontrasta na LCD-ju nisem videl nikjer drugje.peterp je napisal/-a:Na voljo je tudi nekaj Eurit ISDN telefonov.
VolkD je napisal/-a:Eurit ima LCD, ki sicer nima backlight-a, a tako dobrega kontrasta na LCD-ju nisem videl nikjer drugje.peterp je napisal/-a:Na voljo je tudi nekaj Eurit ISDN telefonov.
Drži, 4 bitno vodilo je.JernejL je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Eurit ima LCD, ki sicer nima backlight-a, a tako dobrega kontrasta na LCD-ju nisem videl nikjer drugje.peterp je napisal/-a:Na voljo je tudi nekaj Eurit ISDN telefonov.
To so tisti 4 bitni?
Drži, vse stvari so pravkar prišle v kačičepeterp je napisal/-a:Zaključeno.
Vrni se na Oglasi, ki niso več aktualni
Po forumu brska: AhrefsBot [Bot] in 0 gostov