zanka je napisal/-a:Smatram, da so vmes tudi AI boti, ki pobirajo vsebino za svoje učenje.
ja in ni edini,.... AhrefsBot [Bot], Amazonbot, Bing [Bot], dotbot, facebookexternalhit, Google [Bot], gptbot, .... pa še jih je. Vsi so na forumu registrirani kot boti. Za razliko od gostov lahko boti vidijo priponke oziroma njihovo vsebino.s53pa je napisal/-a:Mhm...
Po forumu brska Yandex[bot]
DusanK je napisal/-a:Št. uporabnikov, ki pregledujejo forum (trenutno 176 gostov, prejšnje dni >500), vsako uro pada in je čas, da se forumu omogoči polno delovanje, ...
Prehiter si. To dobiš, če prehitro klikaš. Vsi dobijo to, tudi nebodigatreba gosti. Server namesto, da bi delal iskanje po bazi, vidi, da je nekdo zelo hiter in vrne tole.DusanK je napisal/-a:Pri pregledovanju po straneh neke določene teme občasno dobivam:
To je odkar se je pojavilo več sto gostov in je veselo klikalo na vse živo, tudi na aktivne teme. Server je bil zato preobremenjen in nihče po več deset minut ni dobil ničesar.S55RU je napisal/-a:Od kdaj ni več vidnih aktivnih tem za neprijavljene osebe?
Zadeva je vsaj zame moteča, saj sem ponavadi preveril nove teme večkrat dnevno, brez da bi se prijavil. Prijava pa le po potrebi.
Saj vem, da se lahko prijavim. Samo ko dostopam na forum z različnih računalnikov (službeni, službeni merilni,...)
Our extensive product range features everything from innovative vibrators, realistic dildos, and sensual bondage gear to luxurious lubricants and erotic games, all sourced from trusted brands to ensure superior performance, safety, and discretion.
peterp je napisal/-a:Morda trapasto vprašanje ampak saj to je lokalni forum a ne? Zakaj je sploh odprt za ves svet? Zaradi iskalnikov?
Ja res je.airwolf je napisal/-a:Nekateri tudi hodimo na forum iz IP-jev, ki niso Slovenski.
Recimo včeraj pol dneva nisem mogel na forum, ker je bil moj IP med blokiranimi.
Uporabljam ponudnika Starlink.
Lahko prosim poveš s katerega IP-ja ?int47 je napisal/-a:Mislim, da prejšni ponedeljek meni forum ni deloval iz T2 IP-ja.
Pravkar preizkusil. Dela.int47 je napisal/-a:Aja. Funkcija pošiljanje novega gesla, če si ga (začasno) pozabil, vsaj meni, ne deluje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov