Glede na to da moderatorja ne moram dati na ignore listo, in da en moderator napiše 25 procentov vseh sporočil na forumu in odpre vsako drugo temo na forumu in da v polovici primerov napisana sporočila paše v trolanje oziroma vsaj za sporočilo ki smeti temo in ne odgovarja na vprašanje OP, bi bilo verjetno fer do uporabnikov, da se da lahko takega uporabnika na ignore listo, in da se za administriranje uporablja drug nick name.
Sicer nimam nič proti, če se moj probil v celoti izbriše in moja sporočila ali izbrišejo ali anonimizirajo.
Na žalost je splet postal greznica, polna reklam (ta in še kakšen forum so svetle izjeme), večina uporabnikov, ki odgovarjajo, pa je funkcionalno nepismenih in ne razumejo vprašanja (čeprav je kdaj tudi začetno vprašanje nejasno, tudi moji so bili taki). O tem da storitve vse po vrsti postajajo na naročnino (saj ni nič narobe, če bi bile cene primerne - včasih si kupil cel program za neko vsoto, sedaj pa za desetino te vsote dobiš mesečno naročnino) pa sploh nebi začel.
Imišljen primer - tema: Mene boli zob. Potem pa prvi napiše "mene nikoli ne boli zob", drugi "mojo babico nikoli ni bolel zob", tretji "zobarji so idijoti", četrti "gre za zaroto, zemlja je ravna", itd. OP-ju taki odgovori niso v pomoč. Seveda pa administratorji dopuščajo svobodo govora, kjer vsak lahko napiše kar če (in ja, res, vsi odgovori so o zobu...)
Preprosto me mineva toleranca do toliko bull shita na spletu in forumih.
Thanks