Dobrodošel.Protoncek je napisal/-a:Lep pozdrav!
Tudi mene že vsi poznate. V realnem svetu sem Pavle in če mislite, da nisem preveč siten, bom vesel članstva.
s55m je napisal/-a:Hmmmm, sem že bil registriran na s5tech, pa sem ponovno
S55M-Adi, ostalo pa že veste
Pobes je napisal/-a:Pozdravljeni!
Moje ime je Gregor, na forumu elektronik.si imam nick "pobesneli".
Že odkar vem zase me zanima elektronika, modelarstvo, cnc stroji na splošno vse vrste tehnike no
Upam da me sprejmete med ostale člane.
Dobrodošel.sYsop je napisal/-a:Sem kar sem 190cm / 120kg ... Simon ...sYsop ... radioamater 23 ur na dan,...
Zanimive aktivnosti, moram reči - dobrodošel.seba je napisal/-a:Elektroniko imam bolj za hobi. Poleg tega sem precej programiral, predvsem spletne aplikacije ipd. Sem tudi radioamater. Drugače zelo počasi študiram kemijo. Trenutno se ukvarjam z Ebolo in mogoče bom začel s projektom izdelave mini prenosnega CT-ja.
Zeci je napisal/-a:Živjo,
zanima me vse kar je v zvezi z elektroniko, računalništvom, modelarstvom in strojništvom, poleg tega pa se ukvarjam tudi z glasbo...
Vesel sem še enega "fejst" foruma
neo je napisal/-a:Dijak, ki ga zanimajo predvsem CNC stroji in 3D tiskalniki. Čeprav elektronika ni ravno moj resor se včasih lotim kakšnega problema tovrstne narave.
Super, dobrodošel in hvala za najlepšo predstavitev doslej.gorans je napisal/-a:Tokrat za spremembo drugi nick, kombinacija imena in prve črke priimka - drugače znan kot elson2k. Tako kot ostali, seveda prosim za povabilo.
- po izobrazbi elektrotehnik elektronik, delam kot informatik (poslovna informatika, sistemska integracija, poslovne rešitve in vse v povezavi s tem)
- elektronika mi je trenutno bolj hobi, zato teme bolj prebiram kot aktivno sodelujem - proces učenja pač
- poleg čistih tehnikalij obožujem živali vseh vrst, lastim pa si (oziroma bolje rečeno, si me lastijo) 6 mačjih babnic, za katere skrbim kot se zagre (zahtevajo)
- ko bo zdravje trajno malo bolje, se pa vrnem še v športne vode, kjer sem bil nekoč zelo aktiven
V veselje mi je prebirati nove forume (poleg obstoječih), ker se vedno znova najde kaj novega, kar mi možgani posrkajo... Škoda edino, da precej hitreje bedarije kot resne zadeve
Lep pozdrav vsem in obilo uspeha (zame) novem forumu
G.
s57pz je napisal/-a:Pozdrav vsem...
Sem Zvone - S57PZ in sem pred leti že bil član tega foruma kot uporabnik s57opz.
Upam, da me tudi sedaj sprejmete med svoje člane...
Zvone
Hvala za vzpodbudne besede. Nič te ne bom posebej klikal, saj si že direktno med moderatorji. Upam, da ne boš imel preveč dela.mare69 je napisal/-a:mare69, na današnji dan 8896 prispevkov na forumu elektronik.si, kar je manj, kot na mojem prvem forumu (13339 prispevkov), ki je bil tudi "moje prvo virtualno dete". Upam, da bom tudi tu tako uspešen, čeprav bi rad še kaj več naredil tudi v smeri izobraževanja mladine in usmerjanja na tehnična pota. Z veseljem tudi pomagam pri admininstraciji novega foruma.
Veseli ma pa tudi napis pod glavo tega foruma. Torej se nam obeta članstvo tudi v JV smeri ? To bo še zanimivo. To pogrešam. Če pridemo do enega takega nivoja, seveda na tehničnem področju, smo zmagali. Bojo tartufi za vse, ne samo za AVR ljubitelje.
LP,
Mare
S57RZ je napisal/-a:Pozdravljeni, sem Rado, star 62 let, po poklicu restavrator stenskih in drugih slik, zanima me kot čistega amaterja področje RF že desetletja, sem tudi radioamater, kjer pa sem raje za spajkalnikom kot na bandih; moj dan se ponavadi začne ob kavi najprej s preletom foruma elektronik.si. Upam, da bom na novem/starem forumu našel veliko zanimivega branja in znanja.
RUros je napisal/-a:Pozdrav forumu !
Pod istim nickom sem prisoten tudi na elektronik.si forumu. Kljub 1000 prispevkom, ki sem jih uspel nabrati do sedaj, nisem posebej izstopal. Verjamem, da bom lahko tudi tu pomagal (v še večjem obsegu) in bil pomoči deležen.
tilz0R je napisal/-a:Tilen,
"poznan" pod uporabniškim imenom tilz0R na elektronik.si.
ledo je napisal/-a:Uh, sem že čisto zmešan od današnjih postov "na elektronik.si".
Upam, da me sprejmete medse. Hobi mi je elektronika (čudno). Sem furjast, pogosto zmeden in površen, tako da velikokrat bleknem kako noro. Kdaj pa se mi posreči osrečiti koga s pravim podatkom... Mislim, da sem pred časom že zasledil ta forum, samo takrat niti nisem vedel-razumel namen foruma.
galp je napisal/-a:Zaenkrat sem še dijak, a pridno delam na tem, da postanem elektronik. Večinoma se ukvarjam z gradno multikopterjev. Mislim, da imam na tem področju kar nekaj vporabnih in zanimivih informacij. Sem tudi radioamater, katerega lahko slišite pod klicnim znakom S57GP.
robertodee2 je napisal/-a:Pozdravljeni.
- po izobrazbi mehatronik ( zaposlen kot tehnolog in vzdrževalec)
- elektronika je moj hobi in služba (vedno v fazi učenja in naj tako ostane... znanja ni nikoli dovolj...)
- od foruma pričakujem veliko znanja in sodelovanja na področju skupinskih projektov...
Lep pozdrav.
1tilen je napisal/-a:Dijak, ki se v prostem času ukvarja z elektroniko in radioamaterstvom (S52TLN)
Dobrodošel !leonk je napisal/-a:Pozdravljeni,
Moje ime je Leon, leonk. Včasih sem tudi S50KL. In rad bi se pridružil.
lpl
Strahotno rad vidim, če so ljudje veseli.jure94 je napisal/-a:jure94 - nick že nekaj pove. Sem pa študent FE, zanimajo me programiranje, elektronika (najbolj v smeri programiranja uC in izdelava tiskanih vezij),modelarstvo in pa CNC stroji.
Če me sprejmete bom vesel, če ne, pa malo manj
Lp
S57BAT je napisal/-a:Hej hoj!
Ime mi je Tomaž. Elektronika je moj poklic in hobi. Ker sem dan običajno začel in tudi končal z obiskom starega foruma, upam da bom tudi na tem dobrodošel.
Hvala v naprej.
Tomaž
Jaka je napisal/-a:Pozdravljeni,
iz foruma, kateri je danes ugasnil, me poznate kot staro tečnobo (Jaka57) , drugače pa sem elektrotehnik v penziji in imam elektrotehniko za hobi, seveda, če nima moj financ minister kakšne drugačne želje ali potrebe (popravilo takih ali drugačnih električnih, elektronskih,...., aparatur in infrastrukture).
Ker je časa na pretek (seveda samo od ponedelka do petka, ko je financ minister na šihtu) se običajno ukvarjam s tistim kar mi pade na pamet, še vedno pa je moja največja obveza vsakodnevni jutranji sprehod z mojim najboljšim štirinožnim prijateljem, ki je že prav tako siv kot sem jaz s tem, da ima on 12 let, jaz sem jih pa naštel 54 (saj ne more biti, zagotovo je napaka ).
Trenutno (ja ravno zdaj) pa spravljam v življenje Wellerjev spajkalnik WSP80, kjer je crknil regulator v PU81, jaz sem pa uspel uničiti še senzor v spajkalniku, ker ga je pa vseeno škoda, sem v njega vstavil K termo člen in naredil PID regulator z mego328. Sedaj pa testiram vse skupaj in nastavljam PID.
Zaenkrat toliko in seveda bi se rad pridružil.
Lp, Jaka
Vrni se na Nov uporabnik se predstavi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost